Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Installatiebedrijf Amsterdam

Installatiebedrijf Amsterdam

Uw installatiebedrijf in Amsterdam

Bent u op zoek naar een ervaren installatiebedrijf voor uw bedrijfspand in Amsterdam? Installatiebedrijf HTB is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een zeer ervaren specialist in installatietechniek. Wij werken voor diverse bedrijven, zoals hotels, scholen en kantoorpanden. Al vele instellingen gingen u voor. U kunt ons inschakelen voor klimaatbeheer, regeltechniek, stookinstallaties en nog veel meer. Van de installatie tot aan het onderhoud wordt door ons verzorgd. Het is ook mogelijk om een meerjarenonderhoudsplan af te sluiten met ons. Hierdoor is uw pand altijd voorzien van een optimaal veilig, duurzaam, efficiënt en zuinig werkend systeem. Indien u meer informatie wenst of direct een afspraak wilt maken , kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar: 072-7435368. Wij komen langs bij uw bedrijfspand in Amsterdam.

Optimaal klimaatbeheer

Het is ontzettend belangrijk om het klimaatbeheer in uw bedrijfspand in Amsterdam optimaal te houden. Hierdoor kunnen uw werknemers goed functioneren en blijven zij gezond. Installatiebedrijf HTB helpt u bij het goed laten functioneren van de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand. Door middel van de juiste systemen, zoals airconditioning systemen, verwarmingssystemen en luchtbevochtigers wordt de klimaatbeheersing geregeld en onderhouden. Uw voordeel? Uw werknemers blijven gedurende de werkdag langer fit en het ziekteverzuim blijft laag. Wilt u uw klimaatbeheer op orde hebben? Schakel ons dan in.

Luchtbehandeling in uw bedrijfspand in Amsterdam

Tocht of een slechte luchtkwaliteit in uw bedrijfspand beïnvloedt mogelijk de gezondheid van uw werknemers. Installatiebedrijf HTB heeft ruime ervaring in het verzorgen van de luchtbehandeling in bedrijfspanden. Wij bieden een goede service, waarbij persoonlijk contact centraal staat. U kunt ons inschakelen voor de luchtbehandeling in uw bedrijfspand, zodat u er geen omkijken meer naar heeft en kunt genieten van een optimaal werkcomfort.

Den Helder

Elektricien met spoed nodig?

Bent u op zoek naar elektricien? Maak dan gelijk een afspraak. U kunt bij onze elektricien terecht voor verlichting, noodverlichting en het verrichten van storing- en onderhoudswerkzaamheden. Ook voor een storing of onderhoud aan uw groepenkast kunt u ons inschakelen. Heeft u te maken met een algehele elektra storing? Dan staat onze elektricien voor u klaar. Ook voor een Domotica smart home bent u bij ons aan het juiste adres. De elektricien van HTB gaat professioneel te werk en biedt een uitstekende service. Wij leveren maatwerk en hebben ruime ervaring, waardoor we u bij alles kunnen helpen. Neem gerust contact op met onze elektricien voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Verwarming en stookinstallaties

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor uw verwarming in uw bedrijfspand in Amsterdam? Kies dan voor HTB. Wij zijn de expert in onderhoud en inspectie van stookinstallaties. Wij beginnen met het uitvoeren van een inspectie, vervolgens informeren en adviseren wij u over komende reparaties, benodigd onderhoud en energiebesparing. Wij maken alleen gebruik van de beste apparatuur, waardoor wij in staat zijn om uw verwarming van de beste inspectie en onderhoud te voorzien. Het is aan te raden om regelmatig emissiemetingen uit te laten voeren aan uw verwarming, omdat dit verplicht is. Bent u geïnteresseerd om uw stookinstallaties of verwarming door ons te laten onderhouden? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen uw regeltechniek

De regeltechniek in uw bedrijfspand laten optimaliseren? Kies dan voor installatiebedrijf HTB. Met al ruim 25 jaar ervaring in regeltechniek, zijn wij in staat u het beste te adviseren op het gebied van de regeltechniek in uw bedrijfspand. Het is ons doel om uw wensen te achterhalen en uit te zoeken hoe u geld kunt besparen. Wij komen graag langs bij uw bedrijfspand in Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken. Indien u wenst voeren wij gelijk een inspectie uit om u vervolgens te kunnen adviseren.

Neem contact op met het installatiebedrijf in Amsterdam

Zoekt u een gespecialiseerd installatiebedrijf? Neem dan contact met HTB op. Bel direct naar 072-7435368 of stuur een mail naar e-mailadres info@HHTB.eu. Wij komen graag bij u langs in Amsterdam om uw installatietechniek te onderhouden.

    Meer info?