Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Installatiebedrijf Alkmaar

Installatiebedrijf Alkmaar

Uw installatiebedrijf in Alkmaar

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig installatiebedrijf in Alkmaar, kies dan voor HTB. Met al meer dan 25 jaar ervaring in klimaatbeheer, regelsystemen, luchtbehandeling en stookinstallaties is HTB een uitstekend partner voor uw onderneming. Al diverse instellingen, zoals hotels, kantoorpanden en scholen hebben wij voorzien van de juiste installatie. Daarnaast verzorgen wij hier het onderhoud van. Wilt u verzekerd zijn van een optimaal veilig, duurzaam, efficiënt en zuinig werkend systeem? Sluit dan een meerjarenonderhoudsplan bij ons af. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij uw bedrijf in Alkmaar langs.

Klimaatbeheer voor uw bedrijfspand

Wist u dat het ontzettend belangrijk is om het klimaatbeheer in uw bedrijfspand in Alkmaar optimaal te houden? Hierdoor kunnen uw werknemers goed functioneren en zullen zij gezond blijven. HTB kan u helpen bij het goed laten functioneren van de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand. Door middel van airconditioning systemen, verwarmingssystemen en luchtbevochtigers regelen en onderhouden wij de klimaatbeheersing. Het resultaat hiervan? Uw werknemers zullen gedurende de werkdag lang fit blijven en het ziekteverzuim blijft laag.

Het installatiebedrijf voor verwarming en stookinstallaties

Wilt u geen omkijken meer naar de verwarming in uw bedrijfspand in Alkmaar? Schakel dan installatiebedrijf HTB in. Wij zijn dé specialist in het onderhouden en inspecteren van stookinstallaties. Met maar liefst 25 jaar ervaring op dit gebied en door het gebruik van de juiste apparatuur zijn wij in staat om uw verwarming van het beste onderhoud te voorzien. Wij beginnen eerst met het uitvoeren van een inspectie. Vervolgens zullen wij u informeren en adviseren over komende reparaties, benodigd onderhoud en energiebesparing. Wist u dat emissiemetingen aan stookinstallaties en verwarming in uw bedrijfspand verplicht zijn? Het is daarom van belang om deze altijd in orde te hebben. Schakel HTB voor de inspectie en het onderhoud aan uw verwarming.

Den Helder

Elektricien nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een elektricien bent u bij HTB aan het juiste adres. HTB is een professionele technische service onderneming. Wij beschikken over ruime ervaring en leveren maatwerk. U kunt bij onze elektricien terecht voor verlichting, noodverlichting en het verrichten van storing- en onderhoudswerkzaamheden. Ook voor een storing of onderhoud aan uw groepenkast kunt u ons inschakelen. Heeft u te maken met een algehele elektra storing? Dan staat onze elektricien voor u klaar. Ook voor een Domotica smart home bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak met onze elektricien of lees verder voor meer informatie over onze diensten.

De specialist in regeltechniek

Uw binnenklimaat optimaliseren door controle en onderhoud van de regeltechniek? Installatiebedrijf HTB heeft al ruim 25 jaar ervaring met regeltechniek. Allereerst bespreken we samen met u uw wensen. Vervolgens zoeken wij uit wat u kunt besparen. Wilt u voor uw bedrijfspand in Alkmaar geld besparen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Luchtbehandeling in uw bedrijfspand in Alkmaar

Indien er een slechte luchtkwaliteit of tocht in uw bedrijfspand aanwezig is, kan dit de gezondheid van uw werknemers negatief beïnvloeden. Door het luchtbehandelingssysteem goed in te stellen, blijven uw werknemers goed wakker en kunnen zij efficiënter werken. Ook het ziekteverzuim wordt enorm verlaagd door een goed afgestemd binnenklimaat. Een goede luchtbehandeling is daarom essentieel voor uw bedrijfspand. HTB heeft ruime ervaring in het verzorgen van de luchtbehandeling. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij willen het u zo comfortabel mogelijk maken in uw bedrijfspand. U kunt ons contactformulier invullen voor meer informatie of bel met ons voor direct contact.

Neem contact op met het installatiebedrijf in Alkmaar

Zoekt u een partner in installatietechniek voor uw bedrijfspand? Neem dan contact met HTB op. Bel direct naar 072-7435368 of stuur een mail naar e-mailadres info@HHTB.eu. Wij komen graag bij u langs in Alkmaar om met u uw wensen te bespreken.

    Meer info?