Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Installatiebedrijf Amstelveen

Installatiebedrijf Amstelveen

Installatiebedrijf nodig in Amstelveen?

Zoekt u een installatiebedrijf voor uw bedrijfspand in Amstelveen? Schakel dan installatiebedrijf HTB in. Door onze ruime ervaring kunnen wij uw bedrijfspand voorzien van de juiste stookinstallaties, regeltechniek en klimaatbeheer. Zowel voor de installatie en het onderhoud kunt u ons inschakelen. Het is mogelijk om bij ons een meerjarenonderhoudsplan af te sluiten. U bent dan altijd verzekerd van een optimaal veilig, efficiënt, duurzaam en zuinig werkend systeem. Wij richten ons alleen op bedrijven. Al vele bedrijven gingen u voor. Zo hebben wij diverse scholen, kantoorpanden en hotels voorzien van de juiste installatie en onderhoud. Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt het contactformulier invullen of bellen naar: 072-7435368. Indien u meer informatie wenst, komen wij graag bij uw bedrijfspand in Amstelveen langs.

Klimaatbeheer onderhouden

Het klimaatbeheer speelt een grote rol bij de gezondheid en het functioneren van uw werknemers in uw bedrijfspand in Amstelveen. Door het installeren van luchtbevochtigers, airconditioning systemen en verwarmingssystemen kan installatiebedrijf HTB het klimaatbeheer in uw bedrijfspand optimaliseren. Wij verzorgen al jaren de installatie en onderhoud voor de klimaatbeheersing voor diverse bedrijven. Indien u als bedrijf de klimaatbeheersing door ons laat uitvoeren, genieten uw werknemers van een prettige werkomgeving. U zult merken dat het ziekteverzuim laag blijft en dat de werknemers langer energiek blijven gedurende de dag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verwarming en stookinstallaties installeren en onderhouden

Uw bedrijfspand in Amstelveen voorzien van installatie en onderhoud aan de verwarming en stookinstallaties? Kies dan voor installatiebedrijf HTB. Allereerst beginnen wij met een grondige inspectie aan de verwarming en stookinstallaties. Vervolgens informeren en adviseren wij u over komende reparaties, benodigd onderhoud en energiebesparing. Tijdens de installatie maken wij gebruik van de beste apparatuur. Het uitvoeren van emissiemetingen aan uw verwarming en stookinstallaties zijn verplicht. Zorg dus altijd dat uw installatie op orde is. Wij komen graag bij u langs om uw verwarming en stookinstallaties te onderhouden.

Den Helder

Schakel onze elektricien in

Heeft u een professionele en servicegerichte elektricien nodig? Kies dan voor HTB. Onze elektricien beschikt over ruime ervaring en levert maatwerk. U kunt bij onze elektricien terecht voor verlichting, noodverlichting en het verrichten van storing- en onderhoudswerkzaamheden.  Daarnaast kunt u ons ook voor een storing of onderhoud aan uw groepenkast inschakelen. Heeft u te maken met een algehele elektra storing? Ook dan staat onze elektricien voor u klaar. Wilt u een Domotica smart home systeem laten installeren? Daar is onze elektricien in gespecialiseerd!  Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of maak een afspraak. Onze elektricien komt snel bij u langs.

Luchtbehandeling in uw bedrijfspand

De luchtbehandeling in uw bedrijfspand laten installeren en onderhouden? Kies dan voor Installatiebedrijf HTB. Wij hebben 25 jaar ervaring in de installatie hiervan en zorgen ervoor dat u geen last heeft van een slechte luchtkwaliteit of tocht in uw bedrijfspand in Amstelveen. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact enorm belangrijk. Wij zetten uw wensen centraal en adviseren u waar mogelijk. Het is ons doel om de luchtbehandeling in uw bedrijfspand te verbeteren en het u zo makkelijk mogelijk te maken.

De regeltechniek optimaliseren

Als installatiebedrijf zorgen wij voor de regeltechniek in uw bedrijfspand in Amstelveen. Al ruim 25 jaar verzorgen wij de installatie en onderhoud voor diverse bedrijven hiervan. Wij voeren niet alleen de installatie hiervan uit, wij informeren en adviseren u ook hoe u kunt besparen op de jaarlijkse kosten. Wilt u de regeltechniek in uw bedrijfspand laten onderhouden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Bel het installatiebedrijf vanuit Amstelveen

Bent u op zoek naar een professioneel en klantgericht installatiebedrijf? Neem dan contact op met installatiebedrijf HTB. Bel naar 072-7435368 of stuur een mail naar e-mailadres info@HHTB.eu. Indien u wenst komen wij bij u langs in uw bedrijfspand in Amstelveen, om uw installatie te voorzien van de installatie en onderhoud.

    Meer info?