Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Conditiemeting NEN 2767

Conditiemeting NEN 2767

NEN 2767 conditiescore in Heerhugowaard

Conditiemeting NEN 2767 laten uitvoeren in Alkmaar of Heerhugowaard? Schakel een conditiemeting volgens NEN 2767 in via HTB als u wilt weten hoe de staat is van uw werktuigbouwkundige installaties. Voor informatie op de langere termijn kunnen wij een meerjaren onderhoudsplanning maken. Na deze periodieke NEN 2767 inspectie ontvangt u een overzicht wat voor kosten er voor u aan zitten te komen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bovendien geniet u met een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) niet alleen van een conditiemeting van uw gebouwen, terreinen en werktuigbouwkundige installaties, maar ook van het noodzakelijke onderhoud. Neem contact met ons op voor meer informatie over een conditiemeting volgens NEN 2767.

Ontvang een NEN 2767 conditiescore in Alkmaar

Als u ons langs laat komen voor een grondige inspectie, ontvangt u een heldere NEN 2767 conditiescore op uw gebouwen, terreinen en/of werktuigbouwkundige installaties in Alkmaar of Heerhugowaard. Omdat deze conditiescore u een helder inzicht geeft in de staat van uw vastgoed, installaties en terreinen, minimaliseert u onderbrekingen van het primaire proces en behoudt u de gewenste kwaliteit én waarde ervan. Kortom, een MJOP biedt u de volgende voordelen:

  • Minimaliseren van onderbrekingen van het primaire proces
  • Behoud van de gewenste kwaliteit en waarde van de installaties
  • Inzicht in de kosten en werkzaamheden op de korte en lange termijn
  • Realiseren van spreiding van onderhoudswerkzaamheden en kosten
  • Vermijden van onverwachte extra kosten veroorzaakt door achterstallig onderhoud

Financiële voordelen NEN 2767 conditiemeting

Naast het heldere inzicht in de conditie van uw gebouwen, terreinen en installaties, heeft onze NEN 2767 conditiemeting ook een groot financieel voordeel in Heerhugowaard of Alkmaar. Doordat u tijdig ontdekt waar onderhoud aan nodig is, komt u niet voor plotselinge hoge kosten te staan. Heeft u vragen over welke informatie onze conditiescore u precies geeft? Of welke stappen van u worden verwacht bij welke specifieke waarde? Vraag ons naar meer informatie. Immers, wanneer uit een inspectie blijkt dat er onderhoud of een reparatie moet worden uitgevoerd, is dat wettelijk verplicht. Met onze technische service bent u verzekerd van een goed werkende installatie. Deze wordt bovendien op een vakkundige wijze door ons onderhouden in Alkmaar of Heerhugowaard.

Conditiemeting NEN 2767

Schakel ons in voor een conditiemeting volgens NEN 2767 in Alkmaar en Heerhugowaard

Wilt u uw gebouwen, werktuigbouwkundige installaties of terreinen in onderwerpen aan een NEN 2767 conditiemeting? Wij helpen u graag aan een heldere conditiescore. U schakelt ons in voor een inspectie van bijvoorbeeld uw Wolf, Mark, Qlima of Honeywell via 072-7435368 of stuur een e-mail naar info@HHTB.eu. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van een conditiemeting volgens NEN 2767 in Heerhugowaard en Alkmaar.

    Meer info?