Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

CV installatie voor bedrijven

CV installatie voor bedrijven door HTB

Wenst u als bedrijf uw CV ketel te laten installeren door een echte specialist? Dan zit u helemaal goed bij HTB. Wij helpen u op het gebied van verwarming, onderhoud en het beheer van uw gebouwgebonden installaties. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een echte specialist te noemen als het gaat om onderhoud aan technische installaties en het vervangen van CV ketels. Daarnaast kunt u rekenen op ons advies over hoe u kunt besparen. Wilt u meer te weten komen over het installeren van een CV ketel? Of wilt u direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken? Lees dan verder of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Een nieuwe CV ketel laten installeren

Soms werkt uw CV ketel niet meer naar behoren en is hij aan vervanging toe. Misschien heeft u nog een oud kantoorpand dat nog gebruikt maakt van een ouderwetse boiler of elektrische kachels. Dan is het al helemaal aan te raden om voor een CV installatie te kiezen, want met een goede CV ketel kunt u flink besparen. Als bedrijf is het verstandig om deze klus uit handen te geven aan een specialist als HTB. Wij bezitten de nodige vakkennis en erkenningen. Wij werken met verschillende soorten CV ketels van merken als Remeha, Nefit, Atag, AWB, Vaillant, Bosch en Benraad.

De voordelen van HTB

Laat u de CV installatie over aan de vakmensen van HTB? Dan kunt u rekenen op een snelle en vakkundige installatie, zonder dat u in uw bedrijf veel overlast ervaart. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben de nodige ervaring en kennis. Wanneer u klant bij ons bent, kunt u ook nog profiteren van onze snelle storingsdienst. Krijgt uw CV ketel in de toekomst onverhoopt te maken met een storing? Dan belt u onze storingsdienst en komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de storing op te lossen.

20191029_102536

Waarom HTB kiezen voor installatie van uw cv-ketel ?

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig en vakkundig
  • Onderhoud van CV ketel
  • Kosten besparen
  • Wij ontzorgen

CV ketel installeren? Neem contact op

HTB is SCIOS gecertificeerd

Om het milieu zo min mogelijk te belasten en om ongevallen te voorkomen, moeten stookinstallaties veilig werken en zuinig zijn. Dit kan gehandhaafd worden door een periodieke keuring van de stookinstallatie.Tijdens zo’n inspectie wordt er gekeken naar de brandstoftoevoerleiding en wordt een emissiemeting uitgevoerd. De inspecteur kijkt dan ook naar de stookinstallatie en andere veiligheidsrelevante aspecten zoals verbrandingslucht toevoer en afvoer van verbrandingsgassen. Bij afwijkingen is onderhoud of reparatie verplicht binnen een bepaalde termijn. Een zogenaamde ‘drijver’ is verplicht de inspectie te laten uitvoeren door een bedrijf met een SCIOS-certificaat.

HTB is gecertificeerd voor Scios scope 1 en 2 verwarming en stookinstallaties. Atmosferische verwarmingsketels en luchtverhitters vallen onder scope 1. Warmwaterketels, luchtverhitters met ventilatorbranders vallen onder scope 2.

Scios logo 1

20191114_080006

Onderhoudscontract voor CV installatie en onderhoud

Wilt u uw nieuwe CV ketel in een topconditie houden? Dan is het aan te raden om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit, zullen wij u een keer in de zoveel tijd contact met u opnemen om een onderhoudsbeurt af te spreken. Wij zorgen er op deze manier voor dat u het onderhoud van CV ketel nooit vergeet.

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken om een nieuwe CV ketel te laten installeren? Wenst u een onderhoudscontract bij ons af te sluiten? Of heeft u nog vragen over onze aanpak? Benader ons dan via 072-7435368 of mail naar info@HHTB.eu. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. U krijgt dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte van ons. Wij komen dan spoedig bij u langs om de CV installatie te verzorgen.

    Meer info?