Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

CV monteur Heerhugowaard

CV monteur Heerhugowaard

CV monteur Heerhugowaard nodig?

CV monteur Heerhugowaard: Wij leveren professioneel onderhoud en kunnen nagenoeg all uw centrale verwarming problemen verhelpen. De meest voorkomende problemen met CV’s door achterstallig onderhoud zijn;

  • Een niet werkende verwarming
  • Geen warm water
  • Onvoldoende waterdruk
  • Lucht in de radiator leidingen

Elk van de bovenstaande problemen kan een afzonderlijke maar ook een gezamenlijke oorzaak hebben. Bij problemen met uw CV ketel is het dus in de eerste instantie vooral belangrijk dat er een goede analyse word uitgevoerd. Zonder dat de correcte oorzaak van het probleem achterhaald word kan er vaak niks opgelost worden, dus dat is nagenoeg altijd stap 1.

Uiteraard gaan wij er niet van uit dat u zelf over de kennis beschikt om het probleem te constateren. Bij dringende problemen kan u daarom de symptomen van het probleem telefonisch aan ons uitleggen om te kijken of wij u op die manier al van dienst kunnen zijn. Met een beetje geluk is het een kwestie van het ontluchten van de radiatorleidingen.
Als u nog niet de symptomen van problemen ondervind met uw CV installatie dan wilt dit nog niet zeggen dat er niks aan de hand is. Om die reden bieden wij dus een onderhoudscontract aan, wat betekent dat wij(de monteur vanuit Heerhugowaard) jaarlijks uw installatie komen controleren en eens per twee jaar onderhoud voor u uitvoeren. Zo blijft uw CV ketel altijd in goede staat en kunnen problemen als die hierboven genoemd worden worden voorkomen.

Wat voor problemen kunnen achterstallig CV onderhoud veroorzaken?

Achterstallig CV onderhoud kan leiden tot;

  • Hoger water of gasverbruik
  • Lekkage waardoor voor honderden euro’s aan randschade kan ontstaan
  • Schade aan apparatuur of leidingen waardoor het veel geld kan gaan kosten om alles te repareren.

Dus schroom niet om contact op te nemen met onze monteur in Heerhugowaard, zelfs als er niet direct iets mis lijkt te zijn. Onze kosten vallen namelijk erg mee, dus een onderhoudscontract is vaak de beste optie. Mocht u toch alleen gebruik van ons willen maken voor de wat meer dringende problemen dan mag u ons natuurlijk ook gewoon bellen op het moment dat er echt iets mis is of u er hinder van ondervind. De CV monteur uit Heerhugowaard heeft u bij deze gevonden!

CV monteur Heerhugowaard

    Meer info?