Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

CV monteur

CV monteur

Cv monteur nodig in Heerhugowaard of Alkmaar?

Heeft u opeens geen warm water meer uit de kraan of doet de verwarming het niet meer? Wellicht heeft u een storing aan uw cv-ketel. Dit moet natuurlijk zo gauw mogelijk verholpen worden en hier heeft u een CV monteur voor nodig.

HTB helpt u graag zo spoedig mogelijk van uw cv-ketel storing af. Indien u al een abonnement bij ons heeft dan kunt u meteen op ons rekenen tegen de scherpste tarieven. Heeft u geen abonnement dan staan wij natuurlijk ook maar al te graag voor u klaar! U kunt vanzelfsprekend op ons rekenen en onze cv monteur verhelpt meteen de storing. Neemt u vandaag nog contact met ons op, bijvoorbeeld via ons contactformulier.

Periodiek onderhoud aan uw cv-ketel in Heerhugowaard of Alkmaar

De meeste mensen vergeten hun ketel, die meestal ook nog op zolder staat, zolang deze nog geen problemen geeft. Als hij dan plotseling stuk gaat moet dat wel zo snel mogelijk opgelost worden door een erkend cv monteur. Het thuiskomen in een koud huis of onder een koude douche moeten douchen is natuurlijk erg vervelend, daar wilt u zo snel mogelijk weer van af zijn!

Het is onder andere daarom dus verstandig om uw ketel af en toe te laten controleren door een cv monteur van HTB. Met regelmatige controle voorkomt u namelijk problemen en bovendien gaat uw ketel vaak langer mee als deze goed wordt onderhouden.

Dit scheelt uiteindelijk weer in de portemonnee. U kunt er voor kiezen om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten die het beste aansluit op uw ketel. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkende cv-ketel.

cv monteur

Cv-ketel vervangen kan voordeliger voor u zijn

Soms is het voordeliger om uw cv-ketel te laten vervangen. Een reden kan bijvoorbeeld zijn dat uw cv-ketel al aardig wat jaren meegaat. Een cv-ketel gaat gemiddeld zo’n 15 tot 20 jaar mee en hoe ouder de ketel is, hoe meer kans u heeft op storingen. De kosten van deze reparaties kunnen ook steeds hoger op gaan lopen. U moet dan niet alleen denken aan de kosten van de vervangende onderdelen van uw ketel, maar ook aan de hogere energiekosten. Een oude cv ketel heeft namelijk een veel slechter rendement dan een nieuwe.

Is uw cv-ketel verouderd is het dus veelal wijzer om een nieuwe ketel te huren of te kopen. Wilt u vrijblijvend advies over wat verstandig is in uw situatie, neem dan vooral contact met ons op.

    Meer info?