Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

CV ketel onderhoud

CV ketel onderhoud

De specialist op het gebied van CV ketel onderhoud.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van CV onderhoud? Dan bent u aan het juiste adres bij HTB. Wij zijn uw partner voor verwarming, onderhoud en beheer van gebouw gebonden installaties. Is uw CV ketel toe aan onderhoud? Dan helpen wij u graag met een grondige inspectie en installatie. Wilt u ook een van onze vakmensen inschakelen voor het onderhoud aan uw CV ketel? Of wilt u een onderhoudscontract met ons afsluiten voor regelmatig onderhoud aan uw CV? Neem dan direct contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook verder lezen voor meer informatie over onze werkzaamheden en aanpak.

Wat HTB precies doet

Wat doet HTB precies? HTB is een installatiebedrijf dat is gevestigd in Heerhugowaard. Wij zijn een vakkundige technische service onderneming met jarenlange ervaring in het vakgebied. Als bedrijf focussen wij ons op het klimaat in uw gebouw of huis. Wij zijn in staat om het comfort en energieverbruik op een efficiënte en deskundige wijze optimaal op elkaar af te stemmen. Daarnaast voorzien wij u van energie advies, zodat u het energiegebruik in uw huis of bedrijf kunt verbeteren.

Hulp van HTB bij bedrijven

Wanneer wij langskomen bij bedrijven, zullen wij de verwarming, koeling en luchtbehandeling installaties effectief afstellen. Op deze manier kunnen wij de levensduur van de installatie verbeteren. Daarnaast gebruikt u hierdoor minder energie en verlaagt het uw exploitatie- en onderhoudskosten. Een bedrijf wil graag optimaal presteren en daar kan een goed binnenklimaat bij helpen. Met onze oplossingen kunnen we u ontzorgen en een fijn binnenklimaat verwezenlijken. Meer weten over onze werkzaamheden bij bedrijven? Neem dan contact met ons op.

CV onderhoud bij particulieren

Naast bedrijven kunnen ook particulieren bij ons aankloppen voor hulp. Komt er opeens geen warm water meer uit uw kraan? Of werkt uw verwarming niet meer naar behoren? Het kan dan zijn dat uw CV ketel een storing heeft. Wij staan in dat geval voor u klaar met onderhoud aan uw CV ketel. Wij sturen onze vakkundige monteur bij u langs om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Want zeker tijdens de koude wintermaanden kan het behoorlijk vervelend zijn om zonder warm water en verwarming in huis te moeten verblijven. Schakel daarom direct de hulp in van onze professional.

Zo voorkomt u risico’s

Onze vakkundige monteur staat niet alleen voor u klaar wanneer uw CV ketel in Alkmaar een storing heeft. Hij helpt u namelijk ook met het periodiek onderhoud van uw CV ketel. Wanneer u geen periodiek onderhoud laat uitvoeren, kan dit risico’s met zich meebrengen. Een belangrijk risico is koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide is een levensgevaarlijk gas dat ontstaat bij de onvolledige verbranding van bijvoorbeeld aardgas, benzine of hout. Het gas is zeer gevaarlijk, omdat het niet te ruiken of te proeven is. Koolmonoxide wordt heel snel opgenomen in het bloed en zorgt al snel voor bewusteloosheid. Het kan zelfs tot de dood leiden, wanneer er niet snel genoeg wordt ingegrepen. Het is dus heel belangrijk dat uw cv ketel in een topconditie wordt gehouden.

CV onderhoud Alkmaar

De voordelen van regelmatig CV onderhoud

Naast dat u met periodiek onderhoud aan uw cv ketel risico’s kunt voorkomen, levert het ook veel voordelen op. Wanneer uw cv ketel optimaal werkt, bent u verzekerd van maximaal wooncomfort. U zit er namelijk tijdens de wintermaanden warm bij en uw CV ketel levert het juiste rendement op. Daarnaast bent u minder kwijt aan stookkosten, gaat uw CV ketel langer mee en is de veiligheid van uw CV ketel optimaal. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende voordelen van een goed werkende CV ketel? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen u hier alles over vertellen.

Een onderhoudscontract voor uw CV ketel

De CV ketel wordt door veel mensen vergeten. Men zal dan ook snel vergeten om een afspraak te maken met de CV monteur voor het onderhoud aan uw CV ketel. Kies er daarom voor om een onderhoudscontract voor uw CV ketel af te sluiten. Wanneer u een onderhoudscontract bij HTB afsluit, zullen wij één keer in de zoveel tijd contact met u opnemen om een onderhoudsbeurt af te spreken. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u het onderhoud aan uw CV ketel niet vergeet en dat uw CV in een optimale conditie blijft. Neem contact met ons op, wanneer u direct een onderhoudscontract met ons wilt afsluiten in Alkmaar.

De voordelen van HTB

Heeft u te maken met een storing bij uw CV ketel? Of wilt u een onderhoudscontract voor uw CV ketel afsluiten? Kies dan voor de diensten van HTB. Ons bedrijf heeft verschillende voordelen te bieden. U kunt bij ons bijvoorbeeld profiteren van onze snelle storingsdienst. Heeft u last van een storing? Dan komt onze monteur zo snel mogelijk bij u langs om de storing te verhelpen. Een ander groot voordeel is dat onze monteurs veel kennis en jarenlange ervaring hebben op het gebied van CV ketel onderhoud. Zij zullen zeer efficiënt en vakkundig te werk gaan. Zij hebben no time de oorzaak van de storing gevonden en zullen deze op de juiste manier verhelpen. U bent bij ons dus in goede handen.

Kiezen voor een nieuwe CV ketel

Soms kan het voordeliger zijn om uw CV ketel te laten vervangen. Een goede reden om daarvoor te kiezen is dat uw CV bijvoorbeeld al wat jaren meegaat. Een CV ketel gaat gemiddeld zo’n 15 tot 20 jaar mee. Hoe ouder de ketel is, hoe meer kans u heeft op storingen. De kosten van deze reparaties zullen dan ook steeds hoger oplopen. De kosten zitten niet alleen in de nieuwe onderdelen die in uw CV ketel worden gezet, maar ook in de energie die het apparaat verbruikt. Een oude cv ketel heeft namelijk een veel slechter rendement dan een nieuwe ketel. Dus is uw CV ketel al flink verouderd? Dan is het verstandig om een nieuwe ketel te huren of te kopen.

Advies op maat van HTB

Denkt u dat uw CV ketel moet worden vervangen? Maar weet u niet zeker of het de juiste beslissing is? Benader dan de specialisten van HTB voor vrijblijvend advies. Zij bekijken uw situatie en geven aan of het verstandig is om een nieuwe CV te huren of te kopen. Met hun kennis en ervaring hebben zij meer inzicht in uw situatie. Bent u benieuwd geworden naar het advies dat wij u geven? Neem dan contact met ons op en maak met onze hulp de juiste keuze.

Neem  contact met ons op

Wilt u graag meer te weten komen over onze diensten? Wilt u een onderhoudscontract voor uw CV ketel afsluiten? Of wilt u meer te weten komen over de prijzen die wij hanteren? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 072-7435368 of te mailen via info@HHTB.eu. U kunt ook een bericht achterlaten op ons online contactformulier. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. Daarnaast zullen we direct een afspraak met u maken, zodat wij onderhoud of een reparatie kunnen verrichten aan uw CV ketel in Alkmaar.

    Meer info?