Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

CV ketel en Brander onderhoud

CV ketel en Brander onderhoud door HTB

Bent u als bedrijf op zoek naar een specialist voor het CV ketel of Brander onderhoud? Dan bent u bij HTB aan het juiste adres. Wij zijn uw partner voor verwarming, onderhoud en het beheer van uw gebouwgebonden installaties. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met onderhoud aan technische installaties en inspecties van CV ketels en Branders. Daarnaast voorzien wij u van advies omtrent besparing. Heeft u behoefte aan meer informatie over het CV en Brander onderhoud door onze vakmensen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

De voordelen van HTB

Kiest u voor het CV of Brander onderhoud door HTB? Dan kunt u rekenen op de hulp van goed opgeleide en ervaren monteurs. Zij gaan snel en efficiënt aan het werk, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart van de inspectie en het onderhoud. Daarnaast kunt u als klant gebruik maken van onze snelle storingsdienst. Wanneer u bij een storing contact met ons opneemt, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de storing op te lossen.

Periodiek onderhoud van CV ketel of Brander onderhoud

Periodieke inspectie en onderhoud aan uw CV ketel of Brander is verplicht door de overheid. Een CV ketel of Brander die niet meer op de juiste manier werkt, kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Het is dus van belang dat u een specialist van een bedrijf als HTB periodiek laat langskomen voor een inspectie en onderhoud aan uw CV ketel. Een installatie die goed functioneert, verbruikt minder energie, is veiliger, beperkt de emissie en biedt een hogere bedrijfszekerheid. Dit leidt tot een directe besparing voor u als eigenaar. Wanneer u ons inschakelt voor CV of Brander onderhoud, zullen wij de nodige werkzaamheden uitvoeren om de installatie op de juiste en veilige manier te laten werken. Daarnaast letten we op de toelaatbare emissie van de installatie.

20190923_131804

Waarom kiezen voor onderhoud aan uw cv-ketel?

  • Langere levensduur van cv ketel
  • Voorkom storingen
  • Energiezuinig
  • Milieuvriendelijk
  • Brandveiligheid en verlaag kans op lekkage van koolmonoxide

CV onderhoud aan uw cv ketel?

HTB is gecertificeerd voor Scios scope 1 en 2

Stookinstallaties  moeten veilig werken en zuinig zijn om het milieu zo min mogelijk te belasten en om ongevallen te voorkomen. Dit kan worden gehandhaafd door een periodieke keuring van de stookinstallatie. Tijdens zo’n inspectie wordt er gekeken naar de brandstoftoevoerleiding en wordt een emissiemeting uitgevoerd. De inspecteur kijkt dan ook naar de stookinstallatie en andere veiligheidsrelevante aspecten zoals verbrandingslucht toevoer en afvoer van verbrandingsgassen. Bij afwijkingen is onderhoud of reparatie vereist binnen een bepaalde termijn. Een zogenaamde ‘drijver’ is verplicht de inspectie te laten uitvoeren door een bedrijf met een SCIOS-certificaat.

HTB is gecertificeerd voor Scios scope 1 en 2 verwarming en stookinstallaties. Atmosferische verwarmingsketels en luchtverhitters vallen onder scope 1. Warmwaterketels, luchtverhitters met ventilatorbranders vallen onder scope 2.

Scios logo 1

20191114_080006

Sluit een onderhoudscontract bij ons af

Wenst u de CV ketel of Brander van uw bedrijf regelmatig te laten inspecteren en onderhouden? Dan is het verstandig om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij zullen dan een keer in de zoveel tijd contact met u opnemen om een onderhoudsbeurt af te spreken. Wij zorgen er zo voor dat u het onderhoud van uw CV ketel of Brander nooit vergeet en dat uw CV in optimale conditie blijft. Voor meer informatie of het afsluiten van een onderhoudscontract neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor CV ketel onderhoud? Wilt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons werk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072-7435368 of te mailen via info@HHTB.eu. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. U krijgt dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte van ons. Wij zorgen graag voor het CV ketel onderhoud van uw bedrijf.

    Meer info?