Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Installatiebedrijf Den Helder

Installatiebedrijf Den Helder

Het installatiebedrijf in Den Helder

Zoekt u een installatiebedrijf voor uw bedrijfspand in Den Helder? Kies dan voor installatiebedrijf HTB. Wij zijn uitgegroeid tot een ervaren specialist in regeltechniek, klimaatbeheer, stookinstallaties en nog veel meer. Met maar liefst 25 jaar ervaring in installatietechniek hielpen wij al vele bedrijven. Wij hebben de installatietechniek van diverse kantoorpanden, scholen en hotels onderhouden. Bij ons is het mogelijk een meerjarenonderhoudsplan af te sluiten. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal veilig, duurzaam, zuinig en efficiënt werkend systeem. Wilt u direct een afspraak een maken? Of wenst meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Den Helder om de installatie en het onderhoud uit te voeren.

De specialist in luchtbehandeling

Tocht of een slechte luchtkwaliteit in uw bedrijfspand in Den Helder is verleden tijd als u installatiebedrijf HTB inschakelt. Wij zorgen voor de juiste luchtbehandeling in uw bedrijfspand. Dit is van belang voor de gezondheid van uw werknemers. Wilt u een optimaal werkcomfort in uw bedrijfspand? Neem dan snel contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring in luchtbehandeling en bieden een zeer goede service. Wij voeren een uitvoerige inspectie uit en adviseren u in de mogelijkheden. Daarnaast vinden wij een goede verstandhouding heel belangrijk.

Regeltechniek in uw bedrijfspand

Wilt u de regeltechniek in uw bedrijfspand in Den Helder laten optimaliseren? Schakel dan installatiebedrijf HTB in. Wanneer de regeltechniek in uw bedrijfspand goed op orde is, kunt u jaarlijks flink wat geld besparen. Door onze ruime ervaring in regeltechniek, zijn wij inmiddels een expert op dit gebied. Wij kunnen u goed adviseren. Wij komen graag bij uw bedrijfspand in Den Helder langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt gerust bellen voor een afspraak.

Den Helder

Met spoed een elektricien nodig?

Bent u op zoek naar een elektricien? Wanneer u op zoek bent naar een elektricien bent u bij HTB aan het juiste adres. Onze elektricien beschikt over ruime ervaring en levert maatwerk. U kunt onze elektricien inschakelen voor verlichting, noodverlichting en het verrichten van storing- en onderhoudswerkzaamheden. Heeft u een storing aan uw groepenkast of een algehele elektra storing? Dan staan wij gelijk voor u klaar. Ook de installatie van een Domotica smart home systeem behoort tot de specialiteiten van onze elektricien. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak met onze elektricien of lees verder voor meer informatie over onze diensten.

Uw klimaatbeheer in goede handen

Het klimaatbeheer van uw bedrijfspand in Den Helder speelt een grote rol bij de gezondheid en het functioneren van uw werknemers. Door het gebruik van systemen, zoals verwarmingssystemen, luchtbevochtigers en airconditioning systemen kan installatiebedrijf HTB de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand optimaliseren. U zult merken dat het ziekteverzuim laag blijft en uw werknemers langer energiek blijven. De klimaatbeheersing in uw bedrijfspand goed regelen en onderhouden? Neem dan contact met ons op om direct een afspraak te maken of voor meer informatie.

Verwarming en stookinstallaties

De verwarming en stookinstallaties laten installeren en onderhouden voor uw bedrijfspand in Den Helder? Schakel dan installatiebedrijf HTB in. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en zullen u daarom geheel ontzorgen. Allereerst voeren wij een grondige inspectie uit. Daarna informeren en adviseren wij u over benodigd onderhoud, komende reparaties en energiebesparing. Gezien wij gebruik maken van zeer goede apparatuur, zijn wij in staat om de verwarming in uw bedrijfspand te voorzien van de juiste installatie. Tevens is het belangrijk om regelmatig emissiemetingen uit te laten voeren aan uw verwarming, omdat dit verplicht is. Wij zorgen er voor dat u dit altijd op orde heeft. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op vanuit Den Helder

Bent u op zoek naar een servicegericht installatiebedrijf? Neem dan gerust contact op met installatiebedrijf HTB. Bel naar 072-7435368 of stuur een mail naar e-mailadres info@HHTB.eu. Wij komen graag bij u langs bij uw bedrijfspand in Den Helder om uw installaties te onderhouden.

    Meer info?