Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

EBI keuring

EBI keuring

Plan een EBI inspectie bij ons in

Een EBI keuring is een belangrijke basis voor de effectieve uitvoering van een inspectie en grondig onderhoud. Bovendien wordt door het uitvoeren hiervan voldaan aan de eisen van de overheid én verzekeraars. Een EBI (eerste bijzondere inspectie) is bedoeld als controle op de onderhoudstoestand van de stookinstallatie. Hieronder wordt ook de brandstofleiding gerekend. Deze keuring van uw stookinstallatie is wettelijk verplicht wanneer het vermogen boven de 100KW komt. Deze grens is door de overheid opgesteld en daardoor wettelijk. HTB is gespecialiseerd in het keuren van stook- en verwarmingsinstallaties. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over een EBI keuring.

Zo dient een keuring te verlopen

De overheid schrijft voor dat EBI inspecties (keuringen) moeten worden uitgevoerd door een SCIOS-gecertificeerd bedrijf. Wilt u meer weten over de eisen voor deze controle? De technische regelgeving voor het uitvoeren van inspecties, onderhoud en emissiemetingen is ondergebracht in de certificatieregeling voor inspectie en onderhoud van verwarming en stookinstallaties. Daarnaast hebben we al meer dan 25 jaar ervaring met het inspecteren en onderhouden van verwarming- en stookinstallaties. Wij kunnen aantonen of uw stookinstallatie optimaal functioneert. Wanneer uit de inspectie blijkt dat onderhoud of een reparatie moet worden uitgevoerd, is dat wettelijk verplicht. Met onze technische service bent u ervan verzekerd dat uw gebouw is voorzien van een goed werkende installatie.

Waarom kiezen voor een Eerste Bijzondere Inspectie?

Als u uw nieuwe stookinstallatie onderwerpt aan een grondige keuring, geniet u van de volgende voordelen. Een EBI keuring:

  • Minimaliseert onderbrekingen van het primaire proces
  • Behoudt de gewenste kwaliteit en waarde van uw installaties
  • Ontvangt inzicht in het onderhoud op de korte en lange termijn
  • Realiseert spreiding van onderhoudswerkzaamheden en de kosten
  • Vermijdt onverwachte extra kosten, veroorzaakt door achterstallig onderhoud

Bent u overtuigd van de voordelen van zo’n eerste bijzondere keuring? Neem contact met ons op voor meer informatie over de EBI.

Het is tijd voor een EBI keuring

Wilt u uw stookinstallatie laten controleren volgens een EBI? Laat onze specialisten een uitvoerige keuring uitvoeren. Na deze eerste bijzondere controle van uw stookinstallatie kunnen wij meteen eventuele reparaties of onderhoud verzorgen. Maak een afspraak met ons via 072-7435368 of stuur een e-mail naar info@HHTB.eu. Wij komen graag naar u toe voor een grondige EBI keuring.

    Meer info?