Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Elektricien met spoed? Bel HTB!

Elektricien met spoed? Bel HTB!

Uw elektricien voor inspectie en onderhoud

Bent u met spoed op zoek naar een elektricien voor uw inspectie en onderhoud? Wij zijn HTB, een professionele technische service onderneming. Wij beschikken over ruime ervaring en leveren maatwerk. Wij richten ons op verlichting, noodverlichting en het verrichten van storing- en onderhoudswerkzaamheden. Hebben uw groepenkasten een storing of behoeven deze onderhoud? Of heeft u te maken met een algehele elektra storing? Dan staan onze ervaren vakmensen voor u klaar. Ook voor een Domotica smart home bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak met onze elektricien of lees verder voor meer informatie over onze diensten.

Wat kan onze elektricien voor u betekenen?

HTB kan uw inspectie- en onderhoudswerkzaamheden geheel op zich nemen. Goed functionerende machines zijn veilig, verbruiken minder energie, beperken de emissie en bieden u een hoge bedrijfszekerheid. Wilt u uw machines periodiek laten onderhouden of inspecteren? Dan zorgen wij dat dit geheel volgens de gestelde veiligheidseisen gebeurt. Of u nu te maken heeft met kapotte noodverlichting, uw groepenkasten een storing hebben of er een ander situatie speelt, wij hebben uw probleem zo verholpen. Wij houden ons tevens bezig met klimaatbeheersing binnen bedrijven. Een gezond binnenklimaat bevordert het functioneren van uw werknemers namelijk optimaal.

elektricien

Domotica smarthome

Heeft u al eens gehoord van een Domotica smarthome? Deze speciale apparatuur maakt uw huis werkelijk slimmer. Een smarthome wordt ook wel gezien als het huis van de toekomst. Het biedt u veiligheid, comfort en gemak en is tevens energiezuinig. De apparatuur communiceert met elkaar via Wi-Fi of Bluetooth, waardoor u uw apparaten op afstand kunt bedienen. Bij HTB kunnen wij uw Domotica smarthome geheel naar wens verzorgen. Heeft u bepaalde wensen voor installaties? Laat ons deze weten, zodat wij een plan op maat kunnen maken of een vrijblijvende offerte kunnen aanbieden.

Neem contact op met onze elektricien!

Wilt u onze elektricien inzetten voor uw elektra storing en het periodieke onderhoud van uw elektra? Kiest u voor het huis van de toekomst en wenst u een Domotica smartphone? Of heeft u hulp nodig bij het installeren van verlichting of noodverlichting? Dan is HTB u graag van dienst. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of vraag uw vrijblijvende offerte aan. Bel ons via
072-7435368 of stuur een e-mail naar info@hhtb.eu.

    Meer info?