Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Emissiemetingen stookinstallaties

Emissiemetingen stookinstallaties

Emissiemetingen laten uitvoeren in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam of Hoorn

Zoekt u naar een erkend specialist die emissiemetingen aan uw verwarming of stookinstallaties in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam of Hoorn kan uitvoeren? Schakel HTB in. Wij zijn al meer dan 25 jaar ervaren in het onderhouden en inspecteren van stookinstallaties van alle merken o.a. Remeha, Rendamax en Weishaupt. Na onze inspectie geven wij u informatie en advies over komende reparaties, benodigd onderhoud en energiebesparing. Emissiemetingen aan verwarming en stookinstallaties zijn door de overheid verplicht. De technische regelgeving voor het uitvoeren van deze inspecties is ondergebracht in de certificatieregeling voor inspectie en onderhoud van technische installaties. Laat ons de emissiemetingen aan uw stookinstallaties verzorgen.

Waarom emissiemetingen?

Uw stookinstallaties in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam of Hoorn hebben pas optimaal nut als ze volledig goed, zuinig en duurzaam werken. Daarom zijn inspecties, controles en onderhoudsbeurten zeer essentieel. Wij zorgen er graag voor dat uw kantoor, instelling of ander pand weer een prima werkende verwarming of stookinstallatie heeft. Dat biedt u vele voordelen. Een ander voordeel is dat u met goed werkende stookinstallaties een stuk voordeliger uit bent. Zo ontdekken wij tijdens onze metingen tijdig wat er eventueel vervangen of onderhouden moet worden. Hiermee voorkomt u grote reparaties of de aanschaf van een compleet nieuw verwarmingssysteem.

Verschillende soorten emissiemetingen

Wij kunnen uw stookinstallaties in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam of Hoorn op drie manieren controleren:

  • Periodiek Onderhoud (PO)
  • Periodieke Inspectie (PI)
  • De Eerste Bijzondere (EBI)

Bij periodiek onderhoud controleren we uw installaties op de juiste werking, veiligheid en toelaatbare emissie. Met een periodieke inspectie willen we aantonen dat de installatie voldoet aan de wettelijke eisen ten aanzien van veiligheid, rendement en emissies. De eerste bijzondere inspectie geldt als basis voor de effectieve uitvoering van een inspectie en onderhoud. Alle inspecties die wij uitvoeren in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam of Hoorn voldoen aan de eisen van de overheid en van verzekeraars.

Scios-gecertificeerd bedrijf

Onze merken

Goed functionerende installaties verbruiken minder energie, zijn veiliger, beperken de emissie en bieden een hogere bedrijfszekerheid. Bij ons kunt u terecht voor controles aan verwarmingsketels van onder andere de merken:

  • Remeha / Nefit / Atag / Wolf
  • Vaillant / Viessman / Weishaupt
  • AWB / Benraad / Bosch / Monarch
  • Buderus / Intergas / Itho Daalderop
  • Junkers / Radson / Rendamax / Mark

Schakel ons in voor meer informatie over onze inspecties, metingen en controles.

Emissiemetingen aan uw stookinstallaties in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam of Hoorn

Als u beschikt over stookinstallaties, bent u verplicht deze te onderwerpen aan emissiemetingen. Laat deze uitvoeren door de ervaren en erkende specialisten van HTB. Bel 072-7435368 of mail naar info@HHTB.eu. Wij bezoeken uw pand graag voor het uitvoeren van emissiemetingen aan uw stookinstallaties in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam of Hoorn.

    Meer info?