Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Emissiemetingen

Emissiemetingen

Voor emissiemetingen aan uw verwarmingsinstallatie

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in emissiemetingen? Schakel HTB in. Wij hebben 25 jaar ervaring in het inspecteren van verwarming- en stookinstallaties van bijvoorbeeld Remeha, Nefit, Atag, en Rendamax. Ook geven wij u graag energiebesparend advies. Periodieke inspectie en grondig onderhoud aan verwarming en stookinstallaties zijn door de overheid verplicht. De technische regelgeving voor het uitvoeren van deze inspecties, het onderhoud en de emissiemetingen is ondergebracht in de certificatieregeling voor inspectie en onderhoud van technische installaties.

Waarom emissiemetingen?

Wat ons onderscheidt van andere installatiebedrijven, is dat wij niet alleen goed werkende verwarming installeren, maar deze ook jaarlijks onderhouden. Zo zorgen wij voor een perfect binnenklimaat voor u en uw medewerkers. Grondig onderhoud aan uw installaties biedt u vele voordelen. Zo zitten uw werknemers straks stukken beter in hun vel. En omdat wij tijdig eventuele komende reparaties kunnen aankondigen, bent u stukken voordeliger uit. Een grote reparatie of zelfs het vervangen van uw verwarming kan immers voorkomen worden. Kortom, u verlengt dankzij onze metingen en onderhoud de levensduur van uw toestellen.

Verschillende soorten emissiemetingen

Er bestaan diverse soorten controles aan verwarming. Denk aan:

  • Periodiek Onderhoud (PO)
  • Periodieke Inspectie (PI)
  • De Eerste Bijzondere (EBI)

Onder periodiek onderhoud verstaan we het handhaven van de juiste werking, veiligheid en toelaatbare emissie van de installatie. Een periodieke inspectie toont aan dat de stookinstallatie voldoet aan de wettelijke eisen ten aanzien van veiligheid, rendement en emissies. De eerste bijzondere inspectie is een belangrijke basis voor de effectieve uitvoering van een inspectie en onderhoud. U hoeft niet meer verder te zoeken naar leveranciers van emissiemetingen. De inspecties die wij uitvoeren voldoen aan de eisen van de overheid én van verzekeraars.

Gebouwbeheersysteem

Dit zijn de voordelen:

Goed functionerende stookinstallaties verbruiken minder energie, zijn veiliger, beperken de emissie en bieden een hogere bedrijfszekerheid. Hierbij nog enkele voordelen van onze controles, inspecties en metingen:

  • Minimaliseren van onderbrekingen van het primaire proces
  • Behouden van de gewenste kwaliteit en waarde van uw installaties
  • Ontvangen van inzicht in het onderhoud op de korte en lange termijn
  • Realiseren van spreiding van onderhoudswerkzaamheden en de kosten
  • Vermijden van onverwachte extra kosten veroorzaakt door achterstallig onderhoud

Schakel ons in voor meer informatie over onze emissiemetingen.

Benader ons voor emissiemetingen

Wilt u dat wij emissiemetingen uitvoeren op uw verwarming? Tussen de leveranciers in klimaatbeheersystemen heeft u in ons uw ervaren partner gevonden. Bel 072-7435368 of mail naar info@HHTB.eu. Wij zijn al meer dan 25 jaar ervaren in het uitvoeren van emissiemetingen.

    Meer info?