Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Gebouwbeheersysteem

Gebouwbeheersysteem

Optimaal binnenklimaat met een gebouwbeheersysteem in Heerhugowaard of Alkmaar

Met een gebouwbeheersysteem kunt u het binnenklimaat in uw kantoor, instelling of ander gebouw in Alkmaar of Heerhugowaard optimaal beheren en controleren. Hiervoor heeft u beschikking over bijvoorbeeld airconditioning systemen, luchtbevochtigers, verwarmingssystemen en een scala aan andere apparatuur. Schakel HTB in als u op zoek bent naar deze producten of uw klimaatbeheersing wilt laten onderhouden. Bespreek met ons welk gebouwbeheersysteem voor uw pand geschikt is.

Het effect van een goed gebouwbeheersysteem

Werknemers kunnen niet efficiënt werken als het veel te warm of te koud is op kantoor in Heerhugowaard of Alkmaar. Daarnaast beïnvloedt een slechte kwaliteit zuurstof de gezondheid van de aldaar aanwezige werknemers zeer negatief. Dit kan leiden tot ernstige, chronische gezondheidsklachten. Naast dat dit voor de betreffende aanwezigen erg vervelend is, loopt u als eigenaar van een pand steeds meer in de kosten. Wilt u dat uw werknemers goed in hun vel zitten? En wilt u gaan voor een energiebesparende oplossing? Kies dan voor nieuwe, zuinige en duurzame klimaatbeheersing. Dit levert u vele voordelen op. Zo werken uw werknemers aanmerkelijk efficiënter vanwege de goede kwaliteit van de lucht en de goed gecontroleerde temperatuur. Hierdoor verlaagt een optimaal binnenklimaat het ziekteverzuim en voorkomt u problemen door gezondheidsklachten.

Financiële voordelen

Naast de vele voordelen met betrekking tot uw werknemers, levert een optimaal werkend gebouwbeheersysteem u ook vele financiële voordelen op. Met een slecht afgestelde klimaatinstallatie bent u per jaar al snel honderden euro’s extra kwijt. Met onze producten in klimaatbeheersing wordt uw kantoor in Alkmaar of Heerhugowaard voorzien van een prima binnenklimaat. Heeft u behoefte in zo’n gebouwbeheersysteem? Wij stellen deze graag voor u af. Ook verzorgen wij het benodigde, jaarlijkse onderhoud ervan. Dit resulteert in een langere levensduur van het product, een stabiel en laag energieverbruik en een verlaging in onderhouds- en reparatiekosten.

Gebouwbeheersysteem

Onze producten in klimaatbeheersing

Met onze producten in klimaatbeheersing kunt u zowel verwarmen, koelen, ontvochtigen, bevochtigen en ventileren in Heerhugowaard of Alkmaar. Wij hebben klimaatbeheersystemen van de volgende merken in ons bezit:

  • HCS
  • Priva
  • Siemens
  • Webeasy
  • Honeywell

Welke variant wenst u voor uw kantoor? Neem contact met ons op.

Kies voor een perfect gebouwbeheersysteem in Alkmaar of Heerhugowaard

Wilt u uw kantoor, instelling of ander pand voorzien van een optimaal werkend gebouwbeheersysteem? Neem contact met ons op. Bel naar 072-7435368 of stuur uw vraag of verzoek naar info@HHTB.eu. Wij hebben al in vele gebouwen een prima klimaatinstallatie mogen plaatsen. Laat ons ook een gebouwbeheersysteem in uw kantoor in Heerhugowaard of Alkmaar installeren én onderhouden.

    Meer info?