Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Installatiebedrijf Haarlem

Installatiebedrijf Haarlem

Installatiebedrijf nodig in Haarlem?

Bent u op zoek bent naar een professioneel en ervaren installatiebedrijf in Haarlem? Kies dan voor HTB. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in regelsystemen, luchtbehandeling, klimaatbeheer en stookinstallaties voor bedrijven. Wilt u altijd gegarandeerd zijn van een zuinig werkend systeem dat optimaal veilig, duurzaam en efficiënt is? Dan kunt u een meerjarenonderhoudsplan bij ons afsluiten. Wilt u meer informatie of wilt u graag direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij uw bedrijf in Haarlem langs.

De expert in klimaatbeheer

Zorg er voor dat het klimaatbeheer in uw bedrijfspand in Haarlem optimaal is. Hierdoor kunt u uw werknemers goed laten functioneren en zullen zij gezond blijven.Wilt u hulp bij de klimaatbeheersing? Kies dan voor installatiebedrijf HTB. Wij helpen u bij het goed laten functioneren van de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand. Wij onderhouden het klimaatbeheer door het gebruik van verwarmingssystemen, airconditioning systemen en luchtbevochtigers. Zodra wij de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand hebben geoptimaliseerd, merkt u hier direct de voordelen van. Uw werknemers blijven gedurende de werkdag lang fit en het ziekteverzuim blijft laag.

Verwarming en stookinstallaties laten onderhouden

Installatiebedrijf HTB is al jaren dé specialist in het inspecteren en onderhouden van stookinstallaties. Wij voorzien uw verwarming van de beste onderhoud, door het gebruik van de juiste apparatuur. Allereerst starten wij met een grondige inspectie. Vervolgens informeren en adviseren wij u over komende reparaties, benodigd onderhoud en energiebesparing. Wilt u emissiemetingen aan uw stookinstallaties en verwarming laten uitvoeren? Dit kunnen wij voor u doen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Den Helder

Elektricien nodig?

Een elektricien nodig? Zoek dan niet verder, want onze elektricien gaat vakkundig en servicegericht te werk. HTB is een professionele technische service onderneming met ruime ervaring op het gebied van elektra. U kunt bij onze elektricien terecht voor verlichting, noodverlichting en het verrichten van storing- en onderhoudswerkzaamheden. Heeft u onderhoud nodig aan uw groepenkast? Schakel ons dan in. Heeft u te maken met een algehele elektra storing? Dan staat onze elektricien ook voor u klaar. Daarnaast bent u voor een Domotica smart home bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met onze elektricien op en maak een afspraak. Ook als u meer informatie wil of de mogelijkheden wil door spreken met onze elektricien bent u van harte welkom.

Wij zorgen voor uw regeltechniek

Wilt u graag besparen op uw jaarlijkse kosten? Dan komen wij bij uw bedrijfspand in Haarlem langs. Door controle en onderhoud van de regeltechniek kunnen wij uw binnenklimaat optimaliseren. Installatiebedrijf HTB heeft al 25 jaar ervaring in regeltechniek. Indien u wenst komen wij bij uw bedrijfspand in Haarlem langs om de mogelijkheden te bekijken. Ook voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Luchtbehandeling onderhouden

Laat ons installatiebedrijf het luchtbehandelingssysteem in uw bedrijfspand in Haarlem goed instellen, zodat uw werknemers fit blijven en efficiënt werken. Tevens zorgt een goed afgestemd binnenklimaat ervoor dat ziekteverzuim enorm verlaagd wordt. Een slechte luchtkwaliteit in uw bedrijfspand kan de gezondheid van uw werknemers negatief beïnvloeden. Wij werken enorm servicegericht. Daarnaast vinden wij het persoonlijke contact met u heel belangrijk. Doordat wij jaren ervaring in installatie en onderhoud van de luchtbehandeling hebben, kunnen wij uw binnenklimaat het beste optimaliseren. Neem gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bel het installatiebedrijf in Haarlem

Bent u op zoek naar een servicegericht installatiebedrijf? Neem dan direct contact op met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072-7435368. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@HHTB.eu. Wij komen graag bij u langs in Haarlem om u te voorzien van de juiste installatietechniek.

    Meer info?