Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Installatiebedrijf Heerhugowaard

Installatiebedrijf Heerhugowaard

Installatiebedrijf in Heerhugowaard

Installatiebedrijf HTB in Heerhugowaard is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een zeer ervaren specialist in installatietechniek. Wij werken uitsluitend voor bedrijven. Al diverse bedrijven, zoals hotels, scholen en kantoorpanden hebben wij voorzien van de beste installatie. Van installatie tot aan het onderhoud van bijvoorbeeld het klimaatbeheer, regeltechniek of stookinstallaties wordt professioneel door ons verzorgd. Door met ons een meerjarenonderhoudsplan af te sluiten, is uw pand altijd voorzien van een optimaal veilig, duurzaam, efficiënt en zuinig werkend systeem. Indien u gebruik wilt maken van onze diensten of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar: 072-7435368. Wij komen graag bij u langs in Heerhugowaard.

Klimaatbeheer voor uw bedrijfspand

Wist u dat het ontzettend belangrijk is om het klimaatbeheer in uw bedrijfspand in Heerhugowaard optimaal te houden? Hierdoor kunnen uw werknemers goed functioneren en zullen zij gezond blijven. HTB kan u helpen bij het goed laten functioneren van de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand. Door middel van airconditioning systemen, verwarmingssystemen en luchtbevochtigers regelen en onderhouden wij de klimaatbeheersing. Het resultaat hiervan? Uw werknemers zullen gedurende de werkdag lang fit blijven en het ziekteverzuim blijft laag.

Luchtbehandeling voor optimaal werkcomfort

Het werkcomfort in uw bedrijfspand in Heerhugowaard heeft alles te maken met de juiste luchtbehandeling. Een slechte luchtkwaliteit of tocht in uw bedrijfspand beïnvloedt mogelijk de gezondheid van uw werknemers. HTB heeft maar liefst 25 jaar ervaring in het verzorgen van de luchtbehandeling in bedrijfspanden. Wij gaan professioneel te werk, zodat u en uw werknemers weer kunnen genieten van een optimaal klimaat binnen uw werkomgeving. Daarnaast is onze service uitstekend en vinden wij persoonlijk contact uiterst belangrijk.

Den Helder

Uw elektricien in Heerhugowaard

Heeft u een elektra storing? Dan staat onze elektricien voor u klaar. Onze elektricien gaat professioneel en servicegericht te werk. HTB is een professionele technische service onderneming met ruime ervaring op het gebied van elektra. Heeft u onderhoud nodig aan uw groepenkast of moet de elektra van de Domotica smart home geïnstalleerd worden? Kies dan voor onze elektricien.U kunt bij onze elektricien ook terecht voor verlichting, noodverlichting en het verrichten van storing- en onderhoudswerkzaamheden. Neem direct contact met onze elektricien op en maak een afspraak. Ook als u meer informatie wil of de mogelijkheden wil door spreken met onze elektricien bent u van harte welkom.

Het installatiebedrijf voor verwarming en stookinstallaties

Op zoek naar een installatiebedrijf voor uw verwarming in uw bedrijfspand in Heerhugowaard? Kies dan voor installatiebedrijf HTB. Wij zijn al jaren de expert in het onderhouden en inspecteren van stookinstallaties. De afgelopen 25 jaar hebben wij ruime ervaring opgebouwd op dit gebied. Daarnaast maken wij gebruik van de juiste apparatuur, waardoor wij in staat zijn om uw verwarming van het beste onderhoud te voorzien. Allereerst voeren wij een uitgebreide inspectie uit. Wanneer dit gedaan is, informeren en adviseren wij u over komende reparaties, benodigd onderhoud en energiebesparing. Emissiemetingen aan stookinstallaties en verwarming in uw bedrijfspand zijn verplicht, dus het is belangrijk om dit goed te onderhouden. Uw bedrijfspand in Heerhugowaard voorzien van het juiste onderhoud aan de verwarming en stookinstallaties? Kies voor HTB.

Regeltechniek in uw bedrijfspand in Heerhugowaard

Uw binnenklimaat optimaliseren in uw bedrijfspand door controle en onderhoud van de regeltechniek? Installatiebedrijf HTB heeft al ruim 25 jaar ervaring met regeltechniek. Allereerst bespreken we samen met u uw wensen. Vervolgens zoeken wij uit wat u kunt besparen. Wilt u voor uw bedrijfspand in Heerhugowaard geld besparen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op met het installatiebedrijf in Heerhugowaard

Zoekt u een gespecialiseerd installatiebedrijf? Neem dan contact met HTB op. Bel direct naar 072-7435368 of stuur een mail naar e-mailadres info@HHTB.eu. Wij komen graag bij u langs in Heerhugowaard om met u uw wensen te bespreken.

    Meer info?