Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Installatiebedrijf Hoorn

Installatiebedrijf Hoorn

Het installatiebedrijf in Hoorn

Heeft u een installatiebedrijf nodig voor uw bedrijfspand in Hoorn? Schakel dan Installatiebedrijf HTB in. Met 25 jaar ervaring in installatietechniek is HTB uitgegroeid tot een ervaren specialist in regeltechniek, klimaatbeheer, stookinstallaties en nog veel meer. Wij verzorgen zowel de installatie als het onderhoud hiervan. U kunt ook een meerjarenonderhoudsplan bij ons af sluiten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimaal veilig, efficiënt, duurzaam en zuinig werkend systeem. Al vele bedrijven gingen u voor. Zo hielpen wij diverse scholen, hotels en kantoorpanden. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of bellen naar: 072-7435368. Wij komen bij u langs in Hoorn om u van de juiste installatie te voorzien.

Luchtbehandeling in uw bedrijfspand

Installatiebedrijf HTB zorgt ervoor dat u geen last heeft van tocht of een slechte luchtkwaliteit in uw bedrijfspand in Hoorn. De juiste luchtbehandeling in uw bedrijfspand is essentieel voor de gezondheid van uw werknemers. Naast dat wij ruime ervaring op het gebied van luchtbehandeling hebben, bieden wij een uitstekende service en vinden wij persoonlijk contact enorm belangrijk. Wilt u kunnen genieten van een optimaal werkcomfort? Laat dan door ons de luchtbehandeling in uw bedrijfspand installeren en onderhouden.

Wij verzorgen uw verwarming en stookinstallaties

Uw verwarming en stookinstallaties goed laten installeren en onderhouden voor uw bedrijfspand in Hoorn? Kies dan voor Installatiebedrijf HTB. Onze expertise ligt in het onderhoud en inspectie hiervan. Wij starten met een grondige inspectie. Vervolgens informeren en adviseren wij u over komende reparaties, benodigd onderhoud en energiebesparing. Doordat wij gebruik maken van de beste apparatuur, zijn wij in staat om de verwarming in uw bedrijfspand te voorzien van de juiste installatie. Het is van belang om regelmatig emissiemetingen uit te laten voeren aan uw verwarming. Dit is namelijk verplicht. Zorg daarom dat u dit altijd op orde heeft. Wij helpen u hier graag bij. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Den Helder

Heeft u met spoed een elektricien nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een elektricien bent u bij HTB aan het juiste adres. HTB is een professionele technische service onderneming. Wij beschikken over ruime ervaring en leveren maatwerk. U kunt bij onze elektricien terecht voor verlichting, noodverlichting en het verrichten van storing- en onderhoudswerkzaamheden. Ook voor een storing of onderhoud aan uw groepenkast kunt u ons inschakelen. Heeft u te maken met een algehele elektra storing? Dan staat onze elektricien voor u klaar. U kunt ons ook inschakelen voor de elektra van een Domotica smart home. Neem direct contact met onze elektricien op en maak een afspraak of lees verder voor meer informatie over onze diensten.

Regeltechniek optimaliseren

Wilt u de regeltechniek in uw bedrijfspand in Hoorn laten optimaliseren? Kies dan voor installatiebedrijf HTB. Door uw regeltechniek goed op orde te hebben, kunt u jaarlijks flink wat geld besparen. Aangezien wij al ruime ervaring hebben in regeltechniek, kunnen wij u hier goed in adviseren. Wij komen graag bij u langs in Hoorn om wensen te bespreken. U kunt gerust bellen voor een afspraak.

Optimaal klimaatbeheer in uw bedrijfspand

Het klimaatbeheer van uw bedrijfspand speelt een grote rol bij de gezondheid en het functioneren van uw werknemers. Installatiebedrijf HTB installeert de juiste systemen, zoals luchtbevochtigers, verwarmingssystemen en airconditioning systemen om de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand te optimaliseren. Uw voordeel hierbij is dat uw werknemers langer fit blijven en het ziekteverzuim laag blijft. Wilt u dat de klimaatbeheersing goed geregeld en onderhouden wordt? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op vanuit Hoorn

Zoekt u een gespecialiseerd installatiebedrijf? Neem dan contact op met installatiebedrijf HTB. Bel naar 072-7435368 of stuur een mail naar e-mailadres info@HHTB.eu. Wij komen graag bij u langs bij uw bedrijfspand in Hoorn om uw installatietechniek te onderhouden.

    Meer info?