Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Infrarood paneel in uw badkamer? Bel HTB

Uw badkamer aangenaam verwarmd

Bent u op zoek naar een infrarood paneel voor uw badkamer? Dan bent u bij HTB aan het juiste adres! Wij hebben jarenlang ervaring met het installeren van infrarood panelen en vloerverwarming in verschillende ruimtes in woningen, waaronder de badkamer. Neem contact op om de mogelijkheden voor een infrarood paneel in uw badkamer te bespreken met de specialist.

Wat is een infrarood paneel?

Infrarood is een manier van verwarming die ook wel vergeleken wordt met de warmte die u voelt van de zon. De ruimte wordt opgewarmd door de energie die zich in infrarood straling bevindt. Die wordt omgezet in warmte. In tegenstelling tot ‘gewone’ verwarming, verwarmt infrarood niet de lucht in de ruimte, maar de objecten. De straling zelf is niet te zien. Wanneer we een infrarood paneel in de badkamer plaatsen, wordt er een carbondoek tegen de wand geïnstalleerd waar elektriciteit doorheen geleid wordt. Dit wekt de infrarood straling op. De achterkant van het paneel wordt geïsoleerd om ervoor te zorgen dat de warmte door de voorkant uitgestraald wordt en dat oververhitting voorkomen wordt. De voorkant wordt voorzien van metaal of glas, waarop een afbeelding, spiegel of zelfs een droogrek voor handdoeken geplaatst kan worden.

infrarood paneel

Infrarood paneel voor uw badkamer

Een infrarood paneel is ideaal voor de badkamer. Wij hebben de redenen waarom u de ruimte juist op deze manier zou moeten verwarmen op een rij gezet:

  • Met een infrarood paneel voor uw badkamer wordt schimmelvorming tegengegaan, omdat het zorgt voor een stabiel vochtniveau
  • De badkamer warmt aangenaam, snel en regelmatig op
  • Het is mogelijk om alleen de badkamer te verwarmen, wat niet kan met een centrale verwarming
  • Het paneel heeft een stijlvol uiterlijk, en kan voorzien worden met bijvoorbeeld een afbeelding of spiegel
  • Het is niet nodig om gas te gebruiken om de ruimte op te warmen, waardoor u energiekosten bespaart

Geïnteresseerd in een infrarood paneel in uw badkamer?

Infrarood paneel

Installatie door experts van HTB

Het infrarood paneel voor de badkamer laat u natuurlijk installeren door de experts van HTB. Wij hebben al jarenlange ervaring met klimaat, comfort en energieverbruik als professionele technische serviceonderneming. Wanneer we aan de slag gaan met een verwarming, koeling of luchtbehandelingsinstallatie, zullen we die zodanig afstellen dat de levensduur verlengd wordt, en het apparaat zo min mogelijk energie verbruikt. Ook installeren en repareren we verwarmingen in alle soorten ruimtes, zoals het infrarood paneel in uw badkamer. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem direct contact op!

Vrijblijvende offerte voor infrarood panelen

Wanneer u een infrarood paneel in uw badkamer wilt laten installeren, neemt u contact op met HTB. Wij geven u persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 072-7435368 of stuur een mail naar info@HHTB.eu. HTB gaat aan de slag om uw infrarood paneel in de badkamer te installeren.

    Meer info?