Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Infrarood panelen installeren? Bel HTB

Specialist in verwarmingstechniek

Wanneer u infrarood panelen wilt laten installeren om uw woning of pand te verwarmen, bent u bij HTB aan het juiste adres! Een infrarood paneel zorgt voor een aangename verwarming van de ruimte. Wij vertellen graag meer over hoe het precies werkt, wat de voordelen zijn en waarom u kiest om het infrarood paneel te laten installeren door HTB. Wilt u persoonlijke informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Wat is een infrarood paneel?

Verwarming door middel van een infrarood paneel, wordt meer dan eens vergeleken met verwarming door de zon. Infrarood panelen verwarmen door middel van energie die zich in straling bevindt. Het gaat hierbij om energie in het infrarode spectrum, dat niet zichtbaar is. Wanneer u een ‘normale’ verwarming heeft, wordt de lucht in de ruimte verwarmd. Dit is niet het geval met infrarood panelen. Die verwarmen de objecten in de ruimte. Er wordt een carbondoek geplaatst, waar elektriciteit doorheen geleid wordt. Zo wordt infrarood straling opgewekt. De achterkant van het infrarood paneel wordt geïsoleerd. Aan de voorkant wordt een plaat aangebracht. Deze plaat is vaak voorzien van metaal of glas. Omdat het infrarood paneel aan de achterkant geïsoleerd is, kan er geen oververhitting ontstaan. Bovendien zorgt het ervoor dat de warmte aan de voorkant uitgestraald wordt.

infrarood paneel

Voordelen van infrarood panelen

Wanneer u kiest voor infrarood panelen om uw pand te verwarmen, profiteert u van flink wat voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • De ruimte wordt zeer aangenaam gelijkmatig verwarmd
  • Met een infrarood paneel kunt u volledig duurzaam verwarmen, aangezien het op elektriciteit werkt
  • Het is een energie-efficiënte manier van verwarmen, aangezien u ervoor kunt kiezen om slechts een enkele ruimte te verwarmen. Dat is niet mogelijk met een centrale verwarmingsinstallatie
  • Het infrarood paneel kan voorzien worden van een design dat opgaat in het interieur, bijvoorbeeld een print
  • U bespaart op uw energiekosten, omdat u geen gebruik hoeft te maken van gas om uw ruimtes te verwarmen

Geïnteresseerd in infrarood panelen?

Infrarood paneel

Kies voor kwaliteit met HTB

Wanneer u uw infrarood panelen laat installeren door HTB, kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Wij zijn een professionele technische serviceonderneming met jarenlange ervaring op het gebied van klimaat, comfort en energieverbruik. Wij stellen uw verwarming, koeling en luchtbehandeling installaties effectief af, waardoor we de levensduur verlengen en ervoor zorgen dat ze zo min mogelijk energie verbruiken. Ook installeren en repareren we effectieve verwarmingsoplossingen, zoals infrarood panelen. Wilt u meer weten over onze service? Neem dan gerust contact op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laat een infrarood paneel installeren

Wilt u ook profiteren van de voordelen van infrarood panelen en de service van HTB? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 072-7435368 of door een mail te sturen naar info@HHTB.eu. HTB gaat aan de slag met het installeren van uw infrarood paneel!

    Meer info?