Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Infrarood verwarming in uw badkamer? Bel HTB

Aangename verwarming van uw badkamer

Met infrarood verwarming in uw badkamer, kunt u de ruimte op een aangename manier verwarmen. De specialisten van installatiebedrijf HTB gaan graag aan de slag met het installeren van de verwarming in uw woning. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Wat is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming wordt ook wel vergeleken met verwarming door de zon. Het opwarmen van de ruimte gebeurt door de energie die zich in de infrarood straling bevindt. Deze wordt omgezet in warmte. Hierdoor wordt niet de lucht in de ruimte, maar de objecten zelf verwarmd. De straling is niet te zien. Er wordt een carbondoek geplaatst waar de elektriciteit doorheen geleid wordt. Op die manier wordt de infrarood straling opgewekt. De achterkant van het paneel wordt geïsoleerd waardoor de warmte aan de voorkant uitgestraald wordt en u oververhitting voorkomt, en de voorkant wordt voorzien van metaal of glas. Hierop kan ook een afbeelding, spiegel of zelfs een droogrek voor uw badkamer geplaatst worden.

infrarood paneel

Infrarood verwarming in uw badkamer

Infrarood verwarming in de badkamer is een ideale manier om de ruimte te verwarmen. Wij hebben de redenen op een rij gezet:

  • Infrarood verwarming in de badkamer gaat schimmelvorming tegen, omdat het zorgt voor een stabiel vochtniveau
  • De badkamer wordt snel en gelijkmatig opgewarmd
  • Het is mogelijk om slechts een enkele ruimte te verwarmen, bijvoorbeeld de badkamer. Dat kan niet met centrale verwarming
  • Het paneel ziet er erg stijlvol uit, en kan voorzien worden van bijvoorbeeld een afbeelding of spiegel
  • U hoeft geen gas te gebruiken om de ruimte op te warmen, wat scheelt in uw energiekosten

Geïnteresseerd in infrarood verwarming in uw badkamer?

Infrarood paneel

HTB levert kwaliteit

Wanneer u uw infrarood verwarming in de badkamer laat installeren door HTB, kunt u rekenen op kwaliteit. Als professionele technische serviceonderneming hebben wij namelijk jarenlange ervaring op het gebied van klimaat, comfort en energieverbruik. Wij zullen tevens de verwarming, koeling of luchtbehandeling installatie zodanig afstellen dat de levensduur verlengd wordt, en u zo min mogelijk energie verbruikt. Bovendien installeren en repareren we efficiënte verwarmingsoplossingen in al uw ruimtes, zoals infrarood verwarming in uw badkamer. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u de specialisten van HTB infrarood verwarming in uw badkamer laten installeren? Neem dan contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 072-7435368 of door een mail te sturen naar info@HHTB.eu. HTB gaat aan de slag met het installeren van infrarood verwarming in uw badkamer!

    Meer info?