Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Infrarood verwarming installeren? Bel HTB?

Uw specialist in verwarmingstechniek

Wilt u een infrarood verwarming laten installeren? Dan bent u bij HTB aan het juiste adres! Wij zijn uw ervaren infrarood verwarming installateur die snel voor u aan de slag gaat. Met deze innovatieve vorm van verwarming, zorgt u ervoor dat de ruimte op een aangename manier verwarmt wordt. Neem gerust eens contact op met de specialist om de mogelijkheden om infrarood verwarming te installeren in uw woning of bedrijfspand te bespreken.

Hoe werkt infrarood verwarming?

Met infrarood panelen zorgt u voor een aangename warmte, die zeer lijkt op de warmte van de zon. Het paneel wekt onzichtbare infrarood straling op. De energie die zich daarin bevindt, wordt omgezet in warmte. In tegenstelling tot ‘gewone’ verwarmingsinstallaties, zorgt infrarood straling niet voor opwarming van de lucht, maar van de objecten in de ruimte. Wanneer we infrarood verwarming installeren, plaatsen we een carbondoek tegen de wand. Door hier elektriciteit door te leiden, wordt infrarood straling opgewekt. Dit wordt naar de voorkant uitgestraald, omdat we de achterkant isoleren. Zo wordt ook oververhitting voorkomen. De voorkant wordt voorzien van metaal of glas. Die kunt u ook laten bedrukken, bijvoorbeeld met een patroon, afbeelding of spiegel.

infrarood paneel

Waarom infrarood verwarming installeren?

Wij zetten de redenen waarom u infrarood verwarming zou moeten installeren op een rij:

  • De warmte wordt aangenaam en gelijkmatig verdeeld
  • Omdat het werkt op elektriciteit, is het een duurzame manier van verwarmen
  • U kunt kiezen om slechts een enkele ruimte te verwarmen, wat niet kan met een centrale verwarmingsinstallatie, wat maakt dat het een energie-efficiënte manier van verwarmen is
  • Het paneel kunnen we voorzien van een stijlvol design, waardoor het helemaal in uw interieur opgaat
  • Er hoeft geen gebruik gemaakt te worden van gas, waardoor u op uw energiekosten bespaart

Wilt u infrarood verwarming laten installeren?

Infrarood paneel

HTB: uw infrarood verwarming installateur

Kies altijd voor een ervaren infrarood verwarming installateur om aan de slag te gaan met het project. De specialisten van HTB staan voor u klaar. Bij ons profiteert u altijd van hoge kwaliteit in materialen en service. Wij zijn al jarenlang de technische serviceonderneming die aan de slag gaat met het installeren van innovaties op het gebied van verwarming, koeling en luchtbehandeling. We verlengen de levensduur van de installaties, en zorgen dat ze zo min mogelijk energie verbruiken, door ze goed af te stellen. Wilt u ook onze ervaren infrarood verwarming installateur inschakelen? Neem dan contact op!

Vrijblijvende offerte van HTB

Wanneer u infrarood verwarming wilt laten installeren, bent u bij HTB dus aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie, of voor een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het formulier in te vullen, door te bellen naar 072-7435368 of door een mail te sturen naar info@HHTB.eu. De infrarood verwarming installateur van HTB gaat graag bij u aan de slag!

    Meer info?