Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Infrarood verwarming laten monteren? Bel HTB

De specialist in infrarood verwarming

Wilt u infrarood verwarming in uw woning of bedrijfspand laten installeren? Dan bent u bij HTB aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het monteren en repareren van infrarood verwarming, de ideale manier om een ruimte aangenaam, gelijkmatig te verwarmen. Bent u benieuwd wat we voor uw pand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat is infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming zorgt voor een aangename warmte in een ruimte, die ongeveer hetzelfde aanvoelt als de warmte van de zon. Dat komt omdat infrarood niet de lucht in de ruimte verwarmt, maar de objecten. Het paneel wekt, door middel van elektriciteit, onzichtbare infrarood straling op. De energie in deze straling wordt omgezet in warmte. Een infrarood verwarming kan als een paneel geïnstalleerd worden. Dan plaatsen we een carbondoek tegen de wand. Daar wordt elektriciteit doorheen geleid, wat zorgt voor infrarood straling. Omdat we de achterkant isoleren, straalt de warmte uit naar de voorkant. Dit voorkomt ook oververhitting. De voorkant van het doek wordt voorzien van een plaat van glas of metaal, die u kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld een design, afbeelding of spiegel. Het is ook mogelijk om infrarood verwarming als vloerverwarming te installeren.

infrarood paneel

De voordelen van infrarood verwarming

Wij hebben de voordelen van infrarood verwarming voor u op een rij gezet:

  • Het zorgt voor aangename, gelijkmatige verdeling van de warmte
  • Het werkt op elektriciteit, waardoor het een duurzame manier van verwarmen is
  • U kunt kiezen om een enkele ruimte te verwarmen. Dat kan niet met een centrale verwarmingsinstallatie, waardoor infrarood energie-efficiënter is
  • U kunt het paneel laten bedrukken met een stijlvol design, zodat het een geheel vormt met uw interieur
  • Het is niet nodig om gebruik te maken van gas om te verwarmen, waardoor u op de energiekosten bespaart

Wilt u infrarood verwarming laten installeren?

Infrarood paneel

Kwaliteit en service van HTB

Wanneer u ervoor kiest om uw verwarming te laten installeren door HTB, zult u altijd profiteren van materialen en service van hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring als technische serviceonderneming die aan de slag gaat met innovaties op het gebied van verwarming, koeling en luchtbehandeling, hebben wij veel kennis op dit vlak. Wij kunnen bijvoorbeeld een verwarming, koeling of apparaat voor luchtbehandeling zo afstellen dat de levensduur verlengt, en het zo min mogelijk energie verbruikt. Dat geldt ook voor uw infrarood verwarming.

HTB stelt een vrijblijvende offerte op

Wilt u meer informatie, of een vrijblijvende offerte op laten stalen? Neem dan contact op via het formulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 072-7435368 of door een mail te sturen naar info@HHTB.eu. HTB is de specialist die uw woning of bedrijfspand voorziet van infrarood verwarming!

    Meer info?