Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Infrarood verwarmingspaneel installeren? Bel HTB!

Een aangename manier van verwarmen

Wilt u een infrarood verwarmingspaneel laten installeren door een specialist? Dan kunt u terecht bij installatiebedrijf HTB! Met een infrarood verwarmingspaneel wordt de ruimte aangenaam en gelijkmatig verwarmd. Neem gerust contact op om de mogelijkheden van infrarood verwarming voor uw woning of bedrijfspand te bespreken met een specialist

Wat is een infrarood verwarmingspaneel?

De warmte die gecreëerd wordt door een infrarood verwarmingspaneel, lijkt veel op de warmte van de zon. De energie die zich in de infrarood straling bevindt wordt omgezet naar warmte. In tegenstelling tot ‘gewone’ verwarmingsinstallaties, wordt de lucht in de ruimte niet verwarmd, maar de objecten. De straling zelf is onzichtbaar. Het paneel zelf bestaat uit een carbondoek dat tegen de wand geplaatst wordt. Hier wordt elektriciteit doorheen geleid om infrarood straling op te wekken. Om te zorgen dat de warmte naar voren uitgestraald wordt, en om oververhitting te voorkomen, wordt isolatiemateriaal tegen de achterkant geplaatst. De voorkant van het paneel is voorzien van metaal of glas. De voorkant kunt u ook laten bedrukken, bijvoorbeeld met een patroon, afbeelding of spiegel.

infrarood paneel

De voordelen van infrarood verwarming

Wij zetten de redenen waarom u zou moeten kiezen voor infrarood verwarming in plaats van ‘standaard’ verwarming op een rij:

  • De warmte wordt aangenaam, gelijkmatig verdeeld
  • Het is een manier van duurzaam verwarmen, want het werkt op elektriciteit
  • Het gaat om een energie-efficiënte manier van verwarmen omdat u kunt kiezen om slechts een enkele ruimte te verwarmen, wat niet gaat als u een centrale verwarmingsinstallatie heeft
  • U kunt het voorzien van een stijlvol design, waardoor het helemaal opgaat in het interieur
  • U bespaart energiekosten, aangezien er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van gas om te verwarmen

Geïnteresseerd in infrarood verwarming?

Infrarood paneel

HTB levert kwaliteit en goede service

Laat uw infrarood verwarmingspaneel plaatsen door HTB, en u profiteert altijd van hoge kwaliteit. Als technische serviceonderneming hebben we al jarenlange ervaring met het installeren van innovaties op het gebied van klimaat, comfort en energieverbruik. Zo stellen we bijvoorbeeld verwarming, koeling en luchtbehandeling installaties effectief af. We verlengen de levensduur van de apparaten, en zorgen dat ze zo min mogelijk energie verbruiken. Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor het installeren en repareren van uw infrarood verwarmingspaneel. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een infrarood verwarmingspaneel voor uw woning, of als u een vrijblijvende offerte op wilt vragen, neemt u eenvoudig contact op met HTB. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 072-7435368 of een mail te sturen naar info@HHTB.eu. HTB gaat aan de slag met het installeren van uw infrarood verwarmingspaneel!

    Meer info?