Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Infrarood vloerverwarming? Bel installatiebedrijf HTB

Ruimte aangenaam verwarmen

Wilt u infrarood vloerverwarming laten installeren? De specialisten van installatiebedrijf HTB gaan graag bij u aan de slag! Infrarood vloerverwarming is een zeer efficiënte, aangename manier om een ruimte te verwarmen. We vertellen graag meer over de details, de voordelen en de service van de installateurs van HTB.

Wat is infrarood vloerverwarming?

Infrarood verwarming is een zeer aangename vorm van verwarmen. Het wordt meer dan eens vergeleken met verwarming door de zon. Infrarood vloerverwarming gebruikt energie die zich in infrarood straling bevindt om te verwarmen. Deze straling is onzichtbaar. Hierdoor wordt niet de lucht in de kamer verwarmd, maar de objecten in de ruimte. Wanneer de verwarming geplaatst wordt, wordt een carbon vezel aangebracht tussen 2 lagen PE folie. De infrarood straling wordt opgewekt door stroom door de carbon vezel te leiden. De folie is heel erg dun, en dus in veel ruimtes en bij veel vloeren toe te passen. Onder de infrarood vloerverwarming moet wel nog een isolatielaag geplaatst worden.

ET-14A

De voordelen van infrarood vloerverwarming

Wij hebben de voordelen van infrarood vloerverwarming voor u op een rij gezet:

  • De ruimte wordt zeer aangenaam gelijkmatig verwarmd
  • De verwarming werkt op elektriciteit, wat het tot een duurzame manier van verwarmen maakt
  • Het is een energie-efficiënte manier van verwarmen, omdat u ervoor kunt kiezen slechts een enkele ruimte te verwarmen. Dat kan niet met een centrale verwarmingsinstallatie
  • De verwarming is zeer slank van vorm en op veel plaatsen toe te passen
  • U hoeft geen gas te gebruiken om uw ruimtes op te warmen, wat op de energiekosten bespaart

Geïnteresseerd in infrarood vloerverwarming?

infrarood vloerverwarming

Installatie door een specialist van HTB

De specialisten van HTB komen graag de infrarood vloerverwarming bij u installeren. Als u ons inschakelt, kunt u rekenen op vakwerk. Wij zijn een professionele technische serviceonderneming met jarenlange ervaring op het gebied van klimaat, comfort en energieverbruik. Bij het installeren van apparaten om het binnenklimaat te beïnvloeden, stellen we altijd alles effectief af zodat de levensduur verlengd wordt en er zo min mogelijk energie verbruikt wordt. Ook installeren en repareren we effectieve verwarmingsoplossingen zoals infrarood vloerverwarming. Meer weten, of onze vakkundige specialisten inschakelen? Neem contact met ons op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u de specialisten van installatiebedrijf HTB inschakelen? Wij voorzien u van persoonlijke informatie, en stellen een vrijblijvende offerte op. Neem contact op via het formulier hier op de site, bel 072-7435368 of stuur een mail naar info@HHTB.eu. Wij gaan graag aan de slag met het installeren van uw infrarood vloerverwarming!

    Meer info?