Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Verwarmingsketel Onderhoud en Inspecties

Verwarmingsketel Onderhoud en Inspecties

Verwarming ketels en stook installaties

Ruim 25 jaar ervaring met onderhoud en inspecties van verwarming en cv installaties.

Energie advies voor besparing door middel van kleine investeringen en of aanpassingen aan uw installaties!!! Periodieke Inspectie en onderhoud van verwarming installaties en brandstofleidingen en emissiemetingen zijn door de overheid verplicht. De technische regelgeving voor het uitvoeren van inspecties, onderhoud en emissiemetingen is ondergebracht in de certificatieregeling voor inspectie en onderhoud van technische installaties.

Waarom inspecties, onderhoud en emissiemetingen?

Goed functionerende stookinstallaties verbruiken minder energie, zijn veiliger, beperken de emissie en bieden een hogere bedrijfszekerheid. Dat leidt tot een directe kostenbesparing voor de eigenaar.

Periodiek Onderhoud (PO)

Onder periodiek onderhoud verstaan we alle werkzaamheden die zijn gericht op het handhaven van de juiste werking, veiligheid en toelaatbare emissie van de installatie.

Periodieke Inspectie (PI)

Onder periodieke inspectie verstaan we alle werkzaamheden die aantonen dat de stookinstallatie voldoet aan de wettelijke eisen ten aanzien van veiligheid, rendement en emissies.

Verwarming en cv ketels

Onderhoud en Inspecties of storingen aan verwarming-ketels en cv-ketels wilt u vakkundig geholpen worden door HTB.

Met meer dan 25 jaar ervaring door onderhoud en inspecties aan cv ketels en verwarming ketels kunnen wij u goede service verlenen.

Met een periodiek onderhoud verlaagt u de kans op storingen en verlengt u de levensduur van uw cv-ketel. Dit maakt u zeker van een goed werkend en veilig toestel. Toekomstige problemen worden voorkomen en u maakt optimaal gebruik van het rendement van uw cv-ketel.

Verwarming – cv ketel Merken:

Remeha / Nefit / Atag / AWB / Benraad / Bosch / Buderus / Intergas / Itho Daalderop / Junkers / Radson / Rendamax / Vaillant / Viessman / Weishaupt / Monarch / Wolf / Mark.

Gasbranders Merken:

Clysan / Riello / Viessman / Weishaupt / Dreizler / elco .

Lucht heaters Merken:

Benraad / Brink / Mark / Reznor / Stork / Mark / Universum / Winterwarm.

Scios-logo-1 kopie

    Meer info?