Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Installatiebedrijf

Installatiebedrijf

Kies voor installatiebedrijf HTB

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een gespecialiseerd installatiebedrijf? Dan bent u bij HTB aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in klimaatbeheer, regelsystemen, luchtbehandeling en stookinstallaties. Wij hebben al diverse instellingen, zoals kantoorpanden, hotels en scholen voorzien van de juiste installatietechniek. Als installatiebedrijf plaatsen wij de gewenste installatie en verzorgen wij hier het onderhoud van. Het is mogelijk om direct een meerjarenonderhoudsplan af te sluiten, zodat u verzekerd bent van een optimaal veilig, efficiënt, duurzaam en zuinig werkend systeem. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken of als u meer informatie over onze diensten wil. Ons installatiebedrijf helpt u graag verder.

Stookinstallaties en verwarming

Zoekt u een erkend specialist in stookinstallaties of verwarming? Schakel dan installatiebedrijf HTB in. Al ruim 25 jaar hebben wij ervaring in het onderhouden en inspecteren van stookinstallaties. Hierbij kunt u denken aan merken, zoals Weishaupt, Remeha en Rendamax. Eerst voeren wij grondig inspectie uit. Vervolgens zullen wij u informeren en advies geven over komende reparaties, benodigd onderhoud en energiebesparing. Wist u dat emissiemetingen aan stookinstallaties en verwarming verplicht zijn? Het is daarom van belang om deze altijd in orde te hebben. U kunt ons inschakelen om de emissiemetingen aan uw stookinstallaties te onderhouden.

Gespecialiseerd in klimaatbeheer

Een van onze specialiteiten is klimaatbeheer. Ons installatiebedrijf verzorgt de volledige klimaatbeheersing in kantoren en andere bedrijfspanden. Het goed laten functioneren van het klimaatbeheer in uw bedrijfspand is van groot belang om de werknemers op uw kantoor goed te laten functioneren en gezond te laten blijven. Klimaatbeheersing omvat het beheren en controleren van het binnenklimaat van een pand. HTB zorgt hiervoor door middel van airconditioning systemen, verwarmingssystemen en luchtbevochtigers.

Regeltechniek voor uw bedrijfspand

HTB heeft ruime ervaring met regeltechniek. Door controle en onderhoud hiervan kunnen wij uw binnenklimaat optimaliseren. Samen met u bekijken we uw wensen en zoeken wij uit wat u kunt besparen. Regeltechniek betekent het juist afstellen van uw klimaat installatie, zodat deze optimaal functioneert. Wenst u een goed afgesteld systeem voor uw bedrijf, kantoor of instelling, waardoor u geld kunt besparen? Neem dan direct contact op met ons. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Den Helder

Luchtbehandeling voor een optimaal binnenklimaat

Tochtklachten en een slechte kwaliteit lucht zijn factoren die de gezondheid van uw werknemers negatief kunnen beïnvloeden. Door het luchtbehandelingssysteem juist in te stellen, kunnen uw werknemers beter werken en zullen zij aanzienlijk beter in hun vel zitten. Een goed gecontroleerde temperatuur houdt uw werknemers goed wakker en kunnen zij efficiënter werken. Ook het ziekteverzuim wordt enorm verlaagt door een goed afgestemd binnenklimaat. Laat ons installatiebedrijf u helpen om uw bedrijfspand te voorzien van de juiste luchtbehandeling. Uw werknemers kunnen dan weer plezieriger werken en krijgen minder gezondheidsklachten.

Neem contact op met installatiebedrijf HTB

Heeft u interesse in stookinstallaties, klimaatbeheer of een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. Bel direct naar 072-7435368 of stuur een mail naar e-mailadres info@HHTB.eu. Wij staan voor u klaar als uw partner en zijn al meer dan 25 jaar actief als installatiebedrijf voor bedrijfspanden.

    Meer info?