Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Kapotte CV ketel?

Kapotte CV ketel?

Kapotte CV ketel? Neem direct contact op!

Goedendag, u bent vrij waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat u een kapotte cv ketel heeft. Dit is natuurlijk heel vervelend en vooral in de winter is een kapotte cv ketel waardeloos. U heeft geen beschikking meer over uw verwarming. Ook heeft u geen warm water meer. In de winter maanden en als het buiten erg koud zit u natuurlijk niet op een kapotte cv ketel te wachten.

Maar wat is nu de beste oplossing? Kiest u ervoor om een geheel nieuwe verwarmingsketel te laten plaatsen? Of kiest u ervoor om de kapotte cv ketel te laten repareren? Als uw huidige cv ketel ouder is dan 15 tot 20 jaar is de beste oplossing om een nieuwe cv ketel aan te schaffen. Hiermee bespaart u over een kort termijn als zowel over een lang termijn veel geld. Tevens is een nieuwe cv ketel aanschaffen ook de beste oplossing als u al meerdere malen problemen heeft gehad met uw huidige cv ketel. Zo hoeft u zich niet meer continue te ergeren aan de ketel. Nu kunt u ook weer genieten van de warmte in uw huis.

HTB lost uw ketel problemen op!

Wij als cv ketel reparatie bedrijf HTB zorgen ervoor dat uw kapotte cv ketel zo snel mogelijk wordt vervangen door een nieuwe goed werkende cv ketel. Hierdoor kunt u weer genieten van een warm huis. De installatie van een nieuwe cv ketel doen wij voor een zo laag mogelijke prijs. Tevens bieden wij aan uw nieuwe cv ketel te onderhouden voor een prijs al vanaf €65,- per jaar. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen met uw nieuwe cv ketel in de komende jaren. Wij zullen er alles aan doen om u gelukkig te maken met uw nieuwe cv ketel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Als u akkoord gaat met ons aanbod over het onderhouden van uw cv ketel voor de jaarlijkse prijs van €65,- komen minimaal één keer per jaar langs voor een ketel inspectie. Tevens komen wij één keer in de twee jaar voor het onderhoud van uw cv ketel. Dit doen wij in combinatie met de jaarlijkse inspectie. Onder het kopje verwarming op onze website kunt u precies zijn wat wij allemaal inspecteren en wat onze exacte prijzen zijn.

Als u vragen heeft of als u nog meer informatie nodig heeft kunt u ons altijd bereiken op 072-7435368. Ook kunt u contact zoeken via ons contactformulier op de website.

kapotte cv ketel

    Meer info?