Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Klimaatbeheer

Klimaatbeheer

Voor de optimale klimaatbeheersing in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam en Hoorn

Klimaatbeheersing op kantoor in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam en Hoorn. Deze belangrijke factor voor het goed laten functioneren van een bedrijf wordt helaas vaak over het hoofd gezien. Klimaatbeheersing omvat het beheren en controleren van het binnenklimaat. Dit wordt gedaan door middel van airconditioning systemen, luchtbevochtigers, verwarmingssystemen en een scala aan andere apparatuur. Gezamenlijk zorgt deze apparatuur van bijvoorbeeld Wolf, Mark, Qlima of Honeywell ervoor dat de werknemers op uw kantoor gezond blijven en goed kunnen blijven functioneren. Ontdek de systemen en producten aangaande klimaatbeheersing op kantoor van HTB.

Het effect van een goede klimaatbeheersing op kantoor in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam en Hoorn

Niemand werkt efficiënt en goed als het veel te warm of te koud is. Daarnaast kan een slechte kwaliteit lucht in gebouwen de gezondheid van de aldaar aanwezige werknemers direct beïnvloeden. Naast dat uw werknemers lekkerder in hun vel zitten als de klimaatinstallatie van het kantoor in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam en Hoorn goed op orde is, zijn er nog vele andere voordelen van een goede afgestelde klimaatbeheersing. Werknemers werken namelijk aanmerkelijk efficiënter door de kwaliteit van de lucht en de goed gecontroleerde temperatuur. Daarnaast verlaagt een optimaal binnenklimaat het ziekteverzuim en voorkomt u problemen door gezondheidsklachten.

Financiële voordelen van onze klimaatinstallatie

Naast de personeelskant van een goede klimaatbeheersing is er natuurlijk ook nog de kwestie van het verbruik . Een slecht afgestelde klimaatinstallatie kost u wellicht wel honderden euro’s per jaar extra, terwijl dit helemaal niet nodig is. Als u kijkt naar hoeveel geld het u kan schelen in de komende 5 jaar alleen al, dan ziet u direct dat het zeer verstandig is zo snel mogelijk iets aan de klimaatinstallatie in uw kantoor in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam of Hoorn te laten doen. Met onze klimaatbeheersing bent u ervan verzekerd dat uw gebouwen zijn voorzien van een goed werkende klimaatregeling. Wij stellen deze graag perfect voor u af en verzorgen het onderhoud. Hiermee verlengen we de levensduur ervan, verbruiken ze minder energie en verlagen wij uw exploitatie en onderhoudskosten in uw kantoor.

Den Helder

Hoe wij de klimaatbeheersing van gebouwen beheren

Met onze klimaatregeling kunnen wij uw binnenklimaat op de volgende manieren beheren en controleren:

  • Koelen
  • Verwarmen
  • Ventileren
  • Bevochtigen
  • Ontvochtigen

Wenst u dit ook voor uw kantoor of gebouwen in Heerhugowaard of Alkmaar? Neem contact met ons op.

Een perfecte klimaatbeheersing op uw kantoor in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam of Hoorn

Heeft u behoefte aan een perfecte klimaatbeheersing binnen uw gebouw? Wij verzorgen graag de klimaatregeling. Neem contact met ons op door te bellen naar 072-7435368 of stuur een e-mail naar info@HHTB.eu. Wij hebben al vele gebouwen mogen voorzien van een prima klimaatinstallatie. Laat ons ook de klimaatbeheersing op uw kantoor in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam of Hoorn installeren en onderhouden.

    Meer info?