Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Koeling beheer

Koeling beheer

Het belang van koudetechniek in Heerhugowaard of Alkmaar

In verschillende sectoren, zoals de agrarische sector, de chemie en de voedselverwerkende industrie in Alkmaar of Heerhugowaard, is koudetechniek enorm belangrijk. Onderhoud en beheer aan deze koelinstallaties, volgens de wetgeving uiteraard, is om die reden erg essentieel. HTB doet beheer aan koelinstallaties en voert een STEK controle uit volgens de Nederlandse wetgeving over koelinstallaties. Zo kunt u ons ook inschakelen voor een f gassen controle ten behoeve van de ozonregelgeving. Hiermee verlengen wij de levensduur van uw koelinstallaties in Alkmaar of Heerhugowaard.

Wetgeving koelinstallaties

Wist u dat een STEK controle aan uw koelinstallaties ervoor zorgt dat u op verantwoorde wijze een optimaal rendement uit uw installatie haalt? Wij voeren graag die benodigde keuring uit. Omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben met onderhoud en beheer aan koelinstallaties volgens de wetgeving kunnen we uw systeem precies zo instellen dat uw bedrijfsproces nog soepeler, veiliger en sneller kan verlopen. Zo nemen de prestaties van uw koel- en vriesinstallaties in Heerhugowaard of Alkmaar aanmerkelijk toe. Ook bewaken wij de continuïteit. Koel- en vriesinstallaties zijn hierdoor niet alleen blijvend efficiënter. Ze werken ook betrouwbaarder en gaan stukken langer mee.

Informatie over de STEK controle

Ook de f gassen controle is een Europese regel die in de Nederlandse regelgeving geïmplementeerd is. HTB heeft al jaren ervaring met het uitvoeren van een STEK controle in Alkmaar en Heerhugowaard. Alle specialisten van HTB zijn bekend met de Nederlandse wetgeving over koelinstallaties. Wilt u meer weten hierover? Omdat u niet exact bekend met de eisen waaraan u moet voldoen als eigenaar of beheerder van producten in de koudetechniek? Of wilt u dat wij het beheer van uw koelinstallaties gaan doen? Geef uw wensen aan ons door en wij stellen een passend meerjarenonderhoudsplan voor u op.

Onze producten in de koudetechniek

Bij ons kunt u terecht voor verschillende bewezen koelinstallaties. Zo verkopen wij koelmachines van onder andere:

  • York
  • Nefit
  • Qlima
  • Lennox
  • Western
  • Mitsubishi
  • Panasonic

Neem contact met ons op voor meer informatie over koelinstallaties, de f gassen controle, de STEK controle, de Nederlandse wetgeving over koelinstallaties of onderhoud en beheer aan uw koelinstallaties volgens de wetgeving.

Uw specialist in koudetechniek in Alkmaar en Heerhugowaard

Zoekt u, als eigenaar van koudetechniek, naar een professionele, technische serviceonderneming? Wenst u een specifieke STEK controle voor uw installaties? Wenst u beheer aan uw koelinstallaties of een f gassen controle? Of wenst u grondig onderhoud aan uw koelinstallaties volgens de wetgeving? Schakel de specialisten van HTB in. Wij kennen de Nederlandse wetgeving over koelinstallaties tot in detail. Bel naar 072-7435368 of stuur een e-mail naar info@HHTB.eu. Dan controleren wij uw koudetechniek in Heerhugowaard of Alkmaar op alle essentiële punten.

    Meer info?