Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Luchtbehandelingskast in Heerhugowaard of Alkmaar.

Wilt u een goede werkende luchtbehandelingskast of ventilatie systeem in Heerhugowaard of Alkmaar? Schakel HTB in voor een optimaal werkend luchtsysteem. Daarnaast komen wij uw installatie van bijvoorbeeld Stork air, Ned Air of Holland Heating graag jaarlijks onderhouden. Zo bent u verzekerd van een duurzaam en energiezuinig product met een zeer lange levensduur. Onze producten in klimaatbeheersing brengen door middel van airconditioning systemen, luchtbevochtigers, verwarmingssystemen en een scala aan andere apparatuur uw binnenklimaat op de juiste temperatuur. Heeft u last van tocht klachten door ventilatie roosters HTB helpt u hier mee om dit op te lossen.

Wat een luchtbehandelingskast of ventilatiekast doet op kantoor

Als het veel te warm of te koud is, werkt niemand plezierig en efficiënt. Een slechte kwaliteit lucht in uw kantoor of tocht klachten kan bovendien de gezondheid van uw werknemers zeer negatief beïnvloeden. Is het luchtbehandelingssysteem juist zeer goed ingesteld? Dan zitten uw werknemers beter in hun vel. Dit biedt u vele voordelen. Zo werken uw werknemers aanmerkelijk efficiënter als de kwaliteit van de lucht optimaal is. En een goed gecontroleerde temperatuur houdt uw werknemers goed wakker, zonder dat ze het koud hoeven te hebben. Daarnaast verlaagt een goed afgestemd binnenklimaat het ziekteverzuim enorm. Uw werknemers krijgen minder gezondheidsklachten en werken stukken plezieriger in Alkmaar en Heerhugowaard.

Financiële voordelen dankzij onze luchtbehandelingskast

Naast dat een goed luchtbehandelingssysteem uw personeel gezonder en vrolijker houdt, biedt het u ook financiële voordelen. Zo kost een slecht afgestelde luchtbehandelingskast u al snel zo’n honderden euro’s per jaar extra. Wij tonen u graag hoe groot het verschil is in uw situatie, als u kiest voor een nieuw en door ons ingesteld luchtbehandelingssysteem. Onze dienst begint met het installeren van deze kast in Alkmaar,  Heerhugowaard. Vervolgens komen wij graag jaarlijks bij u langs om deze te inspecteren. Blijkt een reparatie of grondig onderhoud nodig? Dan verzorgen wij dit voor u. Hiermee houdt u de energiekosten laag, wordt de levensduur van uw luchtbehandelingskast verlengd en verlagen we de onderhoudskosten.

Luchtbehandelingskast

Dit beheert ons luchtbehandelingssysteem

Met onze klimaatbeheersing kunt u:

  • Koelen
  • Verwarmen
  • Ventileren
  • Bevochtigen
  • Ontvochtigen

Is dat wat u wenst voor uw kantoor in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam of Hoorn? Benader ons voor meer informatie.

Een goede luchtbehandelingskast in Alkmaar of Heerhugowaard?

Wilt u  een optimaal werkende luchtbehandelingskast? Omdat wij graag uw allround partner zijn in klimaatbeheersing, komen wij uw luchtbehandelingssysteem ook graag jaarlijks voor u Inspecteren of onderhouden. Bel naar 072-7435368 of stuur een e-mail naar info@HHTB.eu. Dan beschikt u binnenkort ook over een prima luchtbehandelingskast in Heerhugowaard,  Alkmaar, Amsterdam of Hoorn.

    Meer info?