Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Luchtbehandelingskasten leveranciers

Luchtbehandelingskasten leveranciers

Luchtbehandelingskasten in Alkmaar en Heerhugowaard

Meer dan 25 jaar ervaring in de luchtbehandeling en ventilatietechniek in Alkmaar en Heerhugowaard. HTB voorziet uw kantoor, instelling of ander gebouw graag van een optimale luchtbehandeling. Daarnaast helpen wij u graag aan het benodigde onderhoud aan uw luchtbehandelingskasten. Wilt u meer weten over onze diensten als ervaren installateur? Of wilt u ons direct inschakelen voor onderhoud aan uw luchtbehandeling? U hoeft niet meer verder te zoeken naar luchtbehandelingskasten en het onderhoud ervan.

Het belang van grondig onderhoud

De kwaliteit van de lucht binnen uw onderneming heeft een directe invloed op de gezondheid van uw werknemers. Zo zorgt lucht van een goede kwaliteit ervoor dat werknemers zich prettig voelen en lekker werken in Heerhugowaard of Alkmaar. Maar wanneer er geen of gebrekkig onderhoud plaatsvindt aan uw luchtbehandelingskasten, kan dit de gezondheid en het concentratievermogen van uw werknemers ernstig aantasten. Uw werknemers kunnen hoofdpijn krijgen, slaperig worden en zich wellicht veel minder goed concentreren op hun taken. Daardoor werken ze langzamer, worden meer fouten gemaakt en kost het u als werkgever dus meer en meer geld. Het is van groot belang om te waken voor dit soort situaties en ervoor te zorgen dat de luchtbehandeling van uw kantoor in Alkmaar of Heerhugowaard op orde is.

Onze diensten als ervaren leveranciers

Wat kunnen wij, als technische specialisten binnen de luchtbehandeling, voor u betekenen? Om de luchtkwaliteit binnen kantoren en andere grote gebouwen in Heerhugowaard en Alkmaar een zo perfect mogelijk staat te kunnen brengen, beschikken wij over kennis m.b.t. de luchtbehandelingskasten. Daarnaast zijn wij uw geschikte partner voor grondig onderhoud aan uw luchtbehandeling. Bij jaarlijks onderhoud vervangen wij de luchtfilters en zo nodig ook de v-snaren. De rest van de aandrijving controleren wij op slijtage of defecten. Ook reinigen we de luchtbehandelingskasten uiteraard.
We testen tijdens het onderhoud alle mechanische en regeltechnische appendages. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw binnenklimaat aan de hoogste normen voldoet.Tevens kunnen wij de volgende diensten voor u uitvoeren: conditiemeting NEN 2767, EBI keuring, emissiemetingen stookinstallaties, gebouwbeheersysteem, regeltechniek en technisch beheer.

Luchtbehandelingskasten leveranciers

Producten in luchtbehandeling

Wij beschikken over kasten van de merken:

  • Mark / AL-KO
  • R-Vent / Komfovent
  • Thermo Air / Nedair
  • Carrier / Rosenberg
  • Wolf / Holland Heating

Schakel ons in voor de optimalisatie of voor onderhoud aan uw luchtbehandeling.

Van luchtbehandelingskasten in Heerhugowaard en Alkmaar zijn wij leveranciers

In HTB heeft u uw leveranciers gevonden van alles op het gebied van luchtbehandeling. Van de producten zelf tot het onderhoud. Wenst u onderhoud aan uw luchtbehandeling? Of wenst u meer informatie? Bel naar 072-7435368 of stuur een e-mail naar info@HHTB.eu. Verder zoeken naar luchtbehandelingskasten en de leveranciers ervan hoeft niet meer in Heerhugowaard en Alkmaar.

    Meer info?