Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Onderhoud technische installaties

Onderhoud technische installaties

Als uw installaties onderhoud behoeven

Bij HTB kunt u terecht voor onderhoud aan uw technische installaties. Wij vinden het erg belangrijk dat uw installatie energiezuinig is. Na de aanleg van het luchtbehandelingssysteem willen wij deze ook grondig voor u onderhouden. Zo kunt u zo lang mogelijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Het onderhouden van de technische installaties doen wij jaarlijks. Denk hierbij aan het vervangen van de luchtfilters en de zogenoemde v-snaren, het reinigen van de luchtbehandelingskast en het controleren van de technische aandrijving op slijtage of mankementen. Wanneer mogen wij uw elektrotechnische installaties van bijvoorbeeld Wolf, Mark, Qlima of Honeywell onderhouden?

Welke technische systemen onderhouden moeten worden

Het onderhouden van uw duurzame luchtbehandeling is erg belangrijk. Maar wat is deze luchtbehandeling precies? Met luchtbehandeling kan, zoals de naam al zegt, de lucht van een ruimte behandeld worden. Door middel van het toepassen van luchtbehandeling kan de gebouwgebonden lucht dus veranderen. Er zijn veel verschillende luchtbehandelingsinstallaties die allemaal net even anders werken. U kunt denken aan bijvoorbeeld verwarmen, verkoelen, bevochtigen en/of ontvochtigen. Met een goed werkende technische installatie wordt de buitenlucht door middel van een filter gezuiverd voordat deze de ruimte in wordt geblazen. Uiteraard wordt er met het ontwerpen/plaatsen van een klimaatbeheersingssysteem rekening gehouden met uw wensen, budget en de gewenste frequentie van onderhoud.

Verleng de levensduur van uw duurzame systeem

Door het jaarlijks onderhoud dat wij bieden, gaat uw luchtbehandelingskast langer mee. Zo zijn enkele voordelen ervan dat de kast minder last heeft van corrosie, de luchtkwaliteit en het rendement van uw technische luchtfilters hoog blijft en de energiekosten zo laag mogelijk blijven door de goedlopende aandrijving. Zeker dit laatste punt mag niet onderschat worden. Uw duurzame elektrotechnische installaties grondig laten onderhouden, is een zeer verstandige investering. U bent hierdoor stukken voordeliger uit, dan wanneer u grote reparaties of zelfs compleet nieuwe kasten zou moeten betalen. Kortom, wij komen graag langs om uw gebouwgebonden, technische installatie weer in optimale staat te brengen.

Den Helder

Uw partner voor onderhoud aan uw technische installaties

Wenst u een optimaal binnenklimaat? Kies voor grondig onderhoud aan uw technische installaties binnen de klimaatbeheersing. Wij helpen u graag aan een prettige elektrotechnische werkomgeving met optimaal werkende installaties. Goed onderhoud hieraan bevordert aanmerkelijk de gezondheid en het comfort van uw collega’s en uw klanten. Wij hebben voor u de juiste gebouwgebonden oplossingen die u compleet ontzorgen. Schakel ons hier direct voor in. Bel naar 072-7435368 of stuur een e-mail naar info@HHTB.eu. Dan verzorgen wij het benodigde duurzame onderhoud aan uw technische installaties.

Meer info?