Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Over ons

Over ons

Over HTB

HTB is een professionele technische serviceonderneming, met ruime ervaring. In een gebouw of woning richten wij ons op het klimaat, uw comfort en het energieverbruik, die wij op een efficiënte en effectieve wijze voor u in de gaten houden.

Door uw verwarming, koeling en luchtbehandeling installaties effectief af te stellen, verlengen we de levensduur ervan, verbruiken ze minder energie, en verlagen wij uw exploitatie en onderhoudskosten. Optimaal presteren betekent een optimaal binnenklimaat. Een prettig werk- en leefomgeving voor de gezondheid en het comfort van uw collega’s en uw klanten. Wij helpen u graag optimaal te presteren. Daarom bieden wij oplossingen die ontzorgen.

Van alle markten thuis

Wij beheren technische installaties en systemen in meerdere branches. Tal van toepassingen zijn mogelijk. Elke opdracht is maatwerk, waarbij we de kennis en ervaring die we in huis hebben integreren. HTB zorgt voor het beheer en onderhoud van uw installaties in gebouwen. Efficiënt, en met een integrale voorbereiding, uitvoering en begeleiding.

Met het uitvoeren van onderhoud aan uw installaties kunnen wij u een meerjaren onderhoud overzicht aanbieden, zodat u weet welke kosten er op langere termijn voor u aankomen.(NEN2767)

Technische service

Met onze technische service bent u ervan verzekerd dat uw gebouw of woning is voorzien van een goed werkende installatie. Deze worden op een vakkundige wijze door ons onderhouden.

Of het nu gaat om verwarming, koeling, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of klimaat, bij HTB bent u aan het juiste adres.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte?

Neem contact met ons op. Het team van HTB staat graag voor u klaar.
Wanneer u het contactformulier invult nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Meer info?