Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Installatiebedrijf Purmerend

Installatiebedrijf Purmerend

Installatiebedrijf in Purmerend

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig en servicegericht installatiebedrijf in Purmerend, schakel dan HTB in. Met al meer dan 25 jaar ervaring in klimaatbeheer, regelsystemen, luchtbehandeling en stookinstallaties voor bedrijven, is HTB een expert op het gebied van installatietechniek. Wij werkten al voor diverse bedrijven, zoals hotels, kantoorpanden en scholen. Zowel de installatie als het onderhoud verzorgen wij hiervan. Wilt u gegarandeerd zijn van een zuinig werkend systeem dat optimaal veilig, duurzaam en efficiënt is? Sluit dan een meerjarenonderhoudsplan bij ons af. Wenst u meer informatie of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij uw bedrijf in Purmerend langs.

De expert in regeltechniek

Laat uw binnenklimaat optimaliseren door controle en onderhoud van de regeltechniek. Installatiebedrijf HTB heeft al ruim 25 jaar ervaring in de installatie en onderhoud hiervan. Indien u geïnteresseerd bent in het besparen op uw jaarlijkse kosten, komen wij graag bij u langs in uw bedrijfspand in Purmerend. Wij bespreken dan uw wensen en verschaffen u informatie over de mogelijkheden.

Klimaatbeheer in uw bedrijfspand

Uw werknemers goed laten functioneren en gezond laten blijven? Zorg er dan voor dat het klimaatbeheer in uw bedrijfspand in Purmerend optimaal is. Installatiebedrijf HTB kan u helpen bij het goed laten functioneren van de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand. Wij onderhouden de klimaatbeheersing door het gebruik van airconditioning systemen, verwarmingssystemen en luchtbevochtigers. Wanneer de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand in orde is, haalt u hier veel voordeel uit. Uw werknemers zullen gedurende de werkdag lang fit blijven en het ziekteverzuim blijft laag.

Den Helder

Schakel onze elektricien in

Heeft u een vakkundige en servicegerichte elektricien nodig? Kies dan voor installatiebedrijf HTB. Onze elektricien beschikt over ruime ervaring en levert maatwerk. U kunt bij onze elektricien terecht voor verlichting, noodverlichting en het verrichten van storing- en onderhoudswerkzaamheden.  Daarnaast kunt u ons ook voor een storing of onderhoud aan uw groepenkast inschakelen. Heeft u te maken met een algehele elektra storing? Ook dan staat onze elektricien voor u klaar. Wilt u een Domotica smart home systeem laten installeren? Daar is onze elektricien in gespecialiseerd!  Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of maak een afspraak.

Verwarming en stookinstallaties installeren en onderhouden

Wilt u geen omkijken meer naar de verwarming en stookinstallaties in uw bedrijfspand in Purmerend? Kies dan voor installatiebedrijf HTB in. Wij zijn al jaren dé expert in het onderhouden en inspecteren van stookinstallaties. Door het gebruik van de juiste apparatuur zijn wij in staat om uw verwarming van het beste onderhoud te voorzien. Om u goed te kunnen informeren en adviseren over benodigd onderhoud, energiebesparing en komende reparaties, voeren wij eerst een grondige inspectie uit. Ook voor het uitvoeren van emissiemetingen aan stookinstallaties en verwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Emissiemetingen zijn verplicht, dus het is belangrijk deze goed te laten onderhouden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om gelijk een afspraak te maken.

Luchtbehandeling in uw bedrijfspand in Purmerend

Wanneer er tocht of een slechte luchtkwaliteit in uw bedrijfspand aanwezig is, kan dit de gezondheid van uw werknemers beïnvloeden. Door ons installatiebedrijf het luchtbehandelingssysteem goed in te laten stellen, blijven uw werknemers fit en kunnen zij efficiënter werken. Daarnaast wordt het ziekteverzuim enorm verlaagt door een goed afgestemd binnenklimaat. Doordat wij jaren ervaring op dit gebied hebben, kunnen wij uw binnenklimaat optimaal installeren en onderhouden. Tevens zijn wij servicegericht en vinden wij het persoonlijke contact met u heel belangrijk. Heeft u interesse in luchtbehandeling? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op vanuit Purmerend

Zoekt u een installatiebedrijf met veel ervaring voor bedrijven? Neem dan snel contact met ons op. U kunt bellen naar 072-7435368 of een e-mail sturen naar info@HHTB.eu. Wij komen graag bij u langs in Purmerend om u te voorzien van de beste installatie en het onderhoud.

    Meer info?