Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Regeltechniek

Regeltechniek

Voor diensten aan uw regelsysteem in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam of Hoorn

HTB heeft ruime ervaring met diverse gebouwbeheersystemen en de regeltechniek in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam en Hoorn. Door controle en onderhoud aan uw regelsysteem kunnen wij uw binnenklimaat of proces optimaliseren. Onze dienstverlening is altijd maatwerk. Wij staan uitvoerig stil bij uw wensen en brengen in kaart wat u kunt besparen. Wenst u voor uw kantoor, instelling of bedrijf ook een goed afgesteld systeem waardoor u geld bespaart? Neem contact met HTB op en laat ons uw pand voorzien van een perfect werkend regelsysteem.

Wat is regeltechniek?

Regeltechniek betreft het afstellen van uw klimaat installatie in zodat deze optimaal functioneert. Hierdoor werken diverse systemen zo efficiënt mogelijk, stukken milieuvriendelijker en bespaart het u vele kosten. Een regelsysteem is gebaseerd op het principe van meten, afstellen. Aan de hand van de gemiddelde metingen kan een systeem perfect worden afgesteld. Hierdoor verspilt uw installatie geen energie, wordt er niets onnodig verbruikt en geniet u te allen tijde een optimaal binnenklimaat. Tijdens onze metingen in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam en Hoorn wordt elk onderdeel meegenomen. Denk daarbij uiteraard aan de temperatuur, maar ook aan de bevochtiging en ventilatie.

Dit doen wij voor uw regelsysteem

Onze specialisten in de regeltechniek stellen uw systeem in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam of Hoorn dynamisch af. Om te achterhalen welke standen het meeste opleveren in uw situatie, kunnen we oude gegevens gebruiken, maar ook nieuwe metingen uitvoeren. Wij controleren net zo lang totdat we weten wat het beste resultaat geeft. Onze specialisten weten precies waar zij de benodigde informatie kunnen vinden en hoe zij data moeten lezen om daar een passende oplossing voor te vinden. Als wij uw regeltechniek mogen controleren, inspecteren we tenminste onderstaande facetten:

  • Druk
  • Niveau
  • Temperatuur
  • Kwaliteitsmeting
  • Hoeveelheid en stroming
  • Vochtigheid
  • pH, viscositeit, dichtheid en geleidbaarheid
Den Helder

Uw specialist in regeltechniek in Heerhugowaard of Alkmaar

Wenst u een nieuw regelsysteem voor uw kantoor, instelling of ander pand? Of wilt u dat wij uw regelsysteem controleren en onderhouden? U schakelt HTB in door te bellen naar 072-7435368 of stuur een e-mail naar info@HHTB.eu. Wij zorgen er graag voor dat uw regelsysteem weer naar behoren, veilig, efficiënt en energiezuinig in Heerhugowaard, Alkmaar, Amsterdam of Hoorn werkt.

    Meer info?