Onderhoud en inspectie van grote installaties.
Uw zorg wordt onze zorg!
Installatiebedrijf HTB
Weidemolen 30
1703 TB Heerhugowaard

Installatiebedrijf Zaandam

Installatiebedrijf Zaandam

Zoekt u een installatiebedrijf In Zaandam?

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor uw bedrijfspand in Zaandam? Kies dan voor installatiebedrijf HTB. Wij kunnen uw bedrijfspand voorzien van stookinstallaties, regeltechniek en klimaatbeheer. Wij verzorgen niet alleen de installatie, maar ook het onderhoud hiervan. Indien u wenst, kunt u ook een meerjarenonderhoudsplan bij ons af sluiten. U bent dan altijd verzekerd van een optimaal veilig, efficiënt, duurzaam en zuinig werkend systeem. Wij werken uitsluitend voor bedrijven. Zo hebben wij al diverse kantoorpanden, scholen en hotels voorzien van de juiste installatie en onderhoud. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of bellen naar: 072-7435368. Wij komen bij u langs in Zaandam om uw te voorzien van de juiste installatietechniek.

Klimaatbeheer in uw bedrijfspand

Wist u dat het klimaatbeheer van uw bedrijfspand in Zaandam een grote rol speelt bij de gezondheid en het functioneren van uw werknemers? Door het installeren van airconditioning systemen, luchtbevochtigers en verwarmingssystemen wordt de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand geoptimaliseerd. Installatiebedrijf HTB zorgt voor de installatie en het onderhoud hiervan. U en uw werknemers genieten van een prettige werkomgeving, waardoor het ziekteverzuim laag blijft en de werknemers langer fit blijven gedurende de dag.

Verwarming en stookinstallaties installeren en onderhouden

Zoekt u een installatiebedrijf dat uw bedrijfspand in Zaandam voorziet van de beste installatie en onderhoud aan uw verwarming en stookinstallaties? Schakel dan installatiebedrijf HTB in. Wij beginnen met een grondige inspectie aan uw verwarming en stookinstallaties. Daarna informeren en adviseren wij over benodigd onderhoud, komende reparaties en energiebesparing. Uiteraard maken wij gebruik van de beste apparatuur. Wist u dat het uitvoeren van emissiemetingen aan uw verwarming en stookinstallaties verplicht zijn? Ook hier kunt u ons voor inschakelen. Zo bent u gegarandeerd dat uw installatie altijd op orde is. Bel ons gerust om een afspraak te maken.

Den Helder

Met spoed een elektricien nodig?

Bent u op zoek naar een servicegerichte elektricien? Dan bent u bij HTB aan het juiste adres. Onze elektricien beschikt over ruime ervaring en levert maatwerk. U kunt onze elektricien inschakelen voor verlichting, noodverlichting en het verrichten van storing- en onderhoudswerkzaamheden. Heeft u een storing aan uw groepenkast of een algehele elektra storing? Dan staan wij gelijk voor u klaar. Ook de elektra installeren van een Domotica smart home systeem behoort tot de specialiteiten van onze elektricien. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden met onze elektricien of lees verder voor meer informatie over onze diensten.

Luchtbehandeling optimaliseren

De luchtbehandeling in uw bedrijfspand laten installeren en onderhouden? Installatiebedrijf HTB heeft ruime ervaring in de installatie hiervan en zorgt ervoor dat u geen last heeft van een slechte luchtkwaliteit of tocht in uw bedrijfspand in Zaandam. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk. Bij ons staan uw wensen centraal. Daarnaast zijn wij zeer servicegericht. Wij doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Wij zorgen voor de regeltechniek in uw bedrijfspand

Installatiebedrijf HTB zorgt voor de regeltechniek in uw bedrijfspand in Zaandam. Wij verzorgen al ruim 25 jaar de installatie en onderhoud voor diverse bedrijven hiervan. Indien u de installatie door ons laat uitvoeren, informeren en adviseren wij u ook hoe u kunt besparen op de jaarlijkse kosten. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Bel het installatiebedrijf vanuit Zaandam

Zoekt u een ervaren en servicegericht installatiebedrijf? Neem dan contact op met installatiebedrijf HTB. Bel naar 072-7435368 of stuur een mail naar e-mailadres info@HHTB.eu. Wij komen graag bij u langs bij uw bedrijfspand in Zaandam om uw installatie te voorzien van het beste onderhoud.

    Meer info?